Bel ons

040 - 222 21 12
Paul Rijnsburger startte in 2012 als eerste partner bij Duisenburgh Vermogensregie. Zijn drijfveer? Klanten de aandacht geven die ze verdienen, door persoonlijke en actieve dienstverlening.

“Na mijn studie bedrijfseconomie (beleggingstheorieën) aan de Tilburg University ben ik in 1998 aan het werk gegaan als beleggingsspecialist bij de Rabobank in Eersel. Tot 2012 ben ik werkzaam geweest binnen de Rabobank, waarvan de laatste 7 jaar bij Rabobank Valkenswaard en Waalre, inmiddels Rabobank De Kempen.

In deze tijd heb ik veel goede en slechte beleggingsjaren meegemaakt. Mijn belangrijkste les? Laat je niet leiden door de waan van de dag, maar houd vast aan je beleggingsplan voor de langere termijn. In moeilijke situaties is het bovendien fijn om terug te kunnen vallen op een deskundige sparringpartner, die jou behoedt voor het maken van verkeerde beslissingen. Ook na bijna 23 jaar ervaring in de financiële sector blijkt de praktijk toch vaak weerbarstiger dan de theorie!

Partner bij Duisenburgh Vermogensregie
De laatste jaren bij de bank kon ik mijn klanten niet meer de aandacht en service bieden, zoals ik dat graag zou willen. Het startsein voor het ondernemerschap! In 2012 startte ik als eerste partner bij Duisenburgh Vermogensregie.

Samen met een team van specialisten zorg ik voor een optimale, onafhankelijke begeleiding van het vermogen van ondernemers en particulieren. Vanuit het kantoor van Duisenburgh in Westerhoven bied ik regie, beheer of advies, waarbij vanzelfsprekend ook ruimte is voor eigen inbreng van de klant. Een goed vermogensadvies is slechts de start. Oprechte interesse en een actieve houding zorgen – samen met de persoonlijke contacten door de jaren heen – voor een hechte vertrouwensband die verder gaat dan het financiële plaatje alleen. Uit deze klantrelaties haal ik veel voldoening.

Privé
In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door langs het voetbalveld of ben ik zelf in de sporthal aan het volleyballen. Sinds een halfjaar ben ik druk bezig met het verbouwen van mijn eigen groente en fruit in mijn kas en moestuin. Ik ben getrouwd met Maartje. Samen hebben we drie kinderen: twee zonen van 16 en 13 jaar en een dochter van 8 jaar oud.

Auteur

Paul Rijnsburger