Bel ons

040 - 222 21 12

Jack Verkamman, bank-onafhankelijk vermogensadviseur: tijd voor de klant, oprechte inleving, out of the box en gaan voor de best passende oplossingen, dat is waar Duisenburgh Vermogensregie Verkamman voor staat. Zijn klanten weten dat te waarderen. Naast zijn advieswerk schrijft hij regelmatig columns voor Scheepvaartkrant en andere media op het gebied van vermogensvraagstukken en financiële planning.

Voorzien in behoefte
Vooral de sterk verminderde aandacht voor de klant, adviseurswisselingen, vergaande standaardisatie omtrent beleggingsdienstverlening bij banken, was voor Jack de motivatie om in 2014 een eigen onafhankelijke vermogensadviespraktijk te starten. Hierbij benadert hij klantwensen niet uitsluitend beleggings-technisch maar ook vanuit de fiscale- en juridische invalshoek. Een belangrijk onderscheid ten opzichte van banken is dat zijn klanten een vaste adviseur hebben die zijn/haar situatie en de doelstellingen kent; hij groeit mee met de ontwikkelingen van de klant. Door zijn betrokkenheid kan hij hierop actief inspelen. Dat zorgt nogal eens voor verrassende oplossingen en financiële meevallers. Jack is partner bij de landelijke keten Duisenburgh Vermogensregie waar hij meer dan veertig collega’s heeft . Hiermee zijn de continuïteit, kennis en compliance toezicht gewaarborgd.

Financiële rust
Meer dan dertig jaar kennis en ervaring op het gebied van beleggingsadvisering en financiële planning staan borg voor vakmanschap met een persoonlijke touch. Vermogende ondernemers en particulieren weten Jack te vinden om hun financiële situatie en wensen te laten vertalen in gerichte oplossingen. Voorafgaand wordt een duidelijk beeld gemaakt van de inkomens- en vermogenssituatie van nu en later, de plannen en aanvullende wensen. Immers, wanneer bankonafhankelijke oplossingen zijn gebaseerd op een goed doordachte onderbouwing, zorgt dat voor financiële rust.

Belangenbehartiger
Jack: “Samen zoeken we de balans om het vermogen optimaal te laten werken. Dat kan met maatwerk Beleggingsadvisering of Vermogensbeheer bij Duisenburgh. Ook begeleid ik mijn relaties met vermogensbeheer bij één of meerdere (externe) vermogensbeheerders/banken die het beste passen bij de doelstellingen van mijn klant. Dat kunnen ook de bestaande banken zijn.” Vermogensregie, onze unieke dienstverlening Onder Vermogensregie worden deze partijen en andere adviseurs, namens de klant, door Jack aangestuurd. Hij houdt de vinger aan de pols met betrekking tot de totale risico- en rendementsontwikkeling, de spreiding, de voortgang, het onderhoud en onderhandelt over de tarieven. Klanten ontvangen een duidelijk totaaloverzicht van de vermogenssituatie, inclusief analyse en advies. Op deze wijze blijft het totaal vermogen in harmonie en bestaat er steeds een helder totaalbeeld. Jack’s klanten kunnen zich met een gerust gevoel op hun onderneming richten of een ontspannen wereldreis maken; zij hebben er geen omkijken naar.

Tevreden klanten
“Mijn klanten zorgen voor enorm veel werkplezier, dat geeft mij energie. Zij zijn dan ook mijn beste ambassadeurs. Een recent (extern) klanttevredenheidsonderzoek beoordeelde ons opnieuw met – uiterst tevreden – .” Wilt u dit ook ervaren? Neem dan even contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Plezierig in uw eigen omgeving of een van
onze kantoren, wanneer het u schikt!

Auteur

Jack Verkamman