Bel ons

040 - 222 21 12

Uitdagingen. Daar is Jur Rademakers, 43 jaar en woonachtig in Valkenswaard met vriendin en dochter, altijd naar op zoek. “Dat begon vroeger al met voetballen. Ik speelde landelijk amateurvoetbal op het veld, en eredivisie in de zaal.”

De snelheid van het voetbalspel, neemt Jur nu mee in het ondernemen. “Ik ben goed in de eerste fasen van een bedrijf. In de eerste 5 tot 6 jaar moeten er veel keuzes gemaakt moeten worden en moet je je snel kunnen aanpassen aan de omstandigheden in de markt. Dan ben ik op mijn best. Daarna is een bedrijf meestal groot genoeg om te verkopen en kan ik weer met iets nieuws beginnen.”

“Als ik ergens aan begin, heb ik altijd een doel voor ogen en doe ik er alles aan om daar te komen.” Zo heeft Jur de afgelopen jaren ook op de hoogste berg van elk continent gestaan. Op de expeditie naar de Kilimanjaro, ging o.a. Frank van Daal mee. “Een prachtige ervaring samen en een bevestiging van de klik die ik al vanaf het begin met hem had.”

“Ik ken Frank vanuit de tijd dat ik bij de Valk voetbalde. Ik was toen op zoek naar iemand die het financieel beheer van mijn bedrijven en vermogen kon doen. Ik ging met verschillende partijen in gesprek, maar bij Duisenburgh voelde ik me meteen op mijn gemak. De professionele en tegelijkertijd menselijke benadering sprak me direct aan. Én ik vond het als jonge ondernemer fijn dat ik gewoon in een korte broek en op slippers binnen kon lopen.”

“De combinatie van het goede en menselijke contact en de inhoudelijke expertise, kenmerkt Duisenburgh in mijn ogen. Als ik iets nodig heb, staan ze voor me klaar. En als ik nog niet weet dat ik het nodig heb, word ik er over geïnformeerd. Zo word ik ontzorgd in alles wat met financiën te maken heeft en kan ik mijn energie steken in de nieuwe uitdagingen waar ik mijn energie uithaal.”

En aan nieuwe uitdagingen geen gebrek! Zo staat er een première van de documentaire door Hylke Knot over het 7 summits in 1 year project op stapel, wordt er een duurzaam en technisch vernuftig huis gebouwd in Chamomix, wordt er binnen het bedrijf Chargee gewerkt om de energiemarkt te helpen met de energietransitie en staan er nieuwe sportieve doelen op de rol. Een gemene deler is altijd het “samen”. “De meeste bedrijven die ik mee heb opgezet zijn niet ontstaan uit een idee van mij, maar vaak van diegene waarmee ik ben gaan ondernemen. Ik help dan andermans droom te verwezenlijken. Zo geef ik “Samen winnen” handen en voeten en maak ik mijn eigen droom waar.”

Auteur

Lydie Coolen