Bel ons

040 - 222 21 12

De Nederlandse stichting Kuychi stelt geld beschikbaar aan Fundación Niños del Arco Iris in Peru, die aan de allerarmsten onderwijs en medische zorg geeft. Helpt u mee aan dit fantastisch goede doel?

Samen werken aan een betere toekomst

Vanaf 10 november zal Frank van Daal samen met onder andere Jur, Desiree, Simon, Ronald, Siamak, Wil en Jozua de Kilimanjaro gaan beklimmen. Een mooie uitdaging waarbij ze tegelijk geld willen inzamelen voor Stichting Kuychi. Voor hen die het hard nodig hebben! Sponsort u mee? Voeg bij de omschrijving Kilimanjaro toe en het team zal u enorm dankbaar zijn voor de mooie bijdrage.

Doneer hier

Kilimanjaro (5895m)

Kilimanjaro is de hoogste berg van Afrika. Op de grens tussen Tanzania en Kenia ligt de berg die ook wel ‘Kili’ genoemd word. De imposante berg steekt 5 kilometer boven de omliggende savannevlaktes uit en is daarmee de hoogste vrijstaande berg ter wereld.

Veilig en liefdevol thuis

Als je Heléna van Engelen (1949) vraagt waarom ze naar Peru vertrok om daar een project voor kinderen op te zetten, zegt ze: “Het was tijd om iets aan het leven terug te geven.”

In Urubamba bouwde Mamita Helena een centrum voor kinderen uit de hooggelegen dorpen. Sindsdien vonden honderden kinderen een thuis. Een thuis waar ze in liefde, veiligheid en gezondheid kunnen leven, leren en tot bloei komen.

Lees meer over het project

Auteur

Frank van Daal