Bel ons

040 - 222 21 12

Ondernemende vermogensbeheerders en beleggingsspecialisten vinden in Duisenburgh Vermogensregie een stevig fundament om een eigen onderneming met eigen cliënten op te bouwen. Zelfstandig ondernemen onder de vlag van een sterk merk: is het ook iets voor jou?

Lees het verhaal van Theo Kemps, inmiddels vier jaar partner bij Duisenburgh en eigenaar van een bloeiende onderneming.

“Ik was zo’n twintig jaar lang werkzaam bij een grootbank in effectendienstverlening. Van senior beleggingsadviseur groeide ik door naar teamleider beleggingen. Vijf jaar geleden nam ik hier tijdens een reorganisatieronde afscheid vanwege een verschil in inzicht.

Ik mocht dan gestopt zijn met mijn baan, mijn liefde voor het vak was er niet minder om geworden.  Daarom ging ik op zoek naar een nieuwe manier om mijn passie in te zetten, waarbij ik mijn relaties en klanten kon adviseren op het vlak van effecten en vermogensbeheer. Ik besloot contact op te nemen met Frank van Daal, één van de directeuren van Duisenburgh. Toen ik voor de eerste keer binnenkwam in de monumentale Villa Louise, voelde Duisenburgh direct als een warme deken. De visie op klantgerichtheid en de cultuur passen bij wie ik ben als adviseur en mens. De betrokkenheid en dienstverlening gaan veel verder dan bij een grootbank. Na een diepgaander tweede gesprek, waren we het erover eens: er was een match. De partner-overeenkomst was snel een feit.

Ruggengraat van een stevige, gespecialiseerde organisatie met veel ervaring

Nu, vier jaar later, ben ik nog elke dag blij met mijn keuze. Jazeker, ondernemen na 25 jaar in loondienst te hebben gewerkt, is een stevige overgang. Er vallen zekerheden weg. Maar ik heb er ook veel vrijheid, kansen en mogelijkheden voor teruggekregen. Ik kies mijn manier van netwerken, bepaal wat ik investeer in marketing en hoe ik acquisitie pleeg. Aan mij de keuze of ik vermogensadvies, -beheer of -begeleiding aanbiedt. Tegelijkertijd is er de ruggengraat van een stevige, gespecialiseerde organisatie met veel ervaring. Compleet met AFM-vergunning, toezicht van een eigen compliance officer, een gebruiksvriendelijk CRM-systeem, backoffice-ondersteuning en een professionele uitstraling die past bij onze doelgroep. Bij Duisenburgh kan ik bovendien met al mijn vragen terecht. De andere zes partners hebben dezelfde fase doorlopen en zijn dus perfecte sparringpartners. Frequent is er onderling contact en worden er allerlei onderwerpen besproken.

Mijn eerste vier jaar zijn razendsnel gegaan. Ik voel me thuis bij Duisenburgh en heb mijn grenzen als ondernemer nog lang niet bereikt. Ik kijk er daarnaast naar uit om samen met de partners de Duisenburgh-organisatie verder te laten groeien.

Denk jij ook na over ondernemerschap in de wereld van vermogensbeheer? Wij komen graag met jou aan tafel. Wie weet ben jij de volgende die dit verhaal schrijft…”

Tot ziens?

Theo Kemps
Partner Duisenburgh Vermogensregie

Wil jij graag meer info ontvangen over de partnerformule van Duisenburgh? Vraag dan de brochure aan of neem direct contact op met Frank van Daal: 040-2222 112.

Auteur

Theo Kemps