Bel ons

040 - 222 21 12

Neem vrijblijvend contact met mij op


  Contactgegevens:

  06- 2333 2167
  rrijper@duisenburgh.nl
  Duisenburgh Vermogensregie Rijper

  Even voorstellen: Remko Rijper

  Ik ben opgegroeid in een klassiek middenstandsgezin. Hard werken, klantvriendelijk zijn, een kwalitatief goed product maken en ondernemen stonden centraal, maar bovenal; alles in het teken van de klant. Dankzij deze opvoeding pluk ik in mijn dagelijkse werk hier nog altijd de vruchten van. Na mijn HTS studie ben ik direct gaan werken in het bedrijfsleven bij de Grolsche Bierbrouwerijen waar ik mijn afstudeeropdracht in de praktijk heb mogen uitvoeren. Toch heb ik sinds 1997 gekozen voor de passie die ik altijd al had voor het effectenvak en het plezier dat ik beleef aan direct klantcontact. De dynamiek van de financiële markten en samen met de klant mooie zaken doen geven mij veel energie en voldoening. Mijn loopbaan kenmerkt zich door een actieve en ondernemende rol als senior beleggingsspecialist bij de Rabobank organisatie. Ik heb met mijn klanten mooie commerciële successen behaald. Daarnaast heb ik de laatste jaren het beleggingsteam van de bank in de regio Amsterdam aangestuurd. Ik ben bevlogen en enthousiast en heb kwaliteit hoog in het vaandel staan. Klanten geven mij terug dat ik met grote zorgvuldigheid hun belangen behartig.

  Vermogensregie van beleggingsadviseur Duisenburgh in Zwanenburg

  Mijn ondernemersgeest en wens om nog meer aandacht aan mijn relatie te kunnen schenken maakt het tot een logische vervolgstap om mijn carrière als zelfstandig ondernemer voort te zetten. Het is voor mij een weloverwogen keuze om mij als partner te verbinden aan Duisenburgh Vermogensregie.
  Ik wil mij uitsluitend focussen op mijn klantrelaties waar ik echt een band mee kan opbouwen. Ik beleef plezier in mijn vak en kan goed naar mijn klant luisteren. Ik vertaal dit naar een passend advies op maat en geef aandacht waar u als klant recht op heeft. Duisenburgh stelt als onafhankelijke professionele partij mij in staat om mij alleen op dit doel te kunnen richten.

  Vertrouwen en één aanspreekpunt bij beleggingsadviseur Duisenburgh in Zwanenburg

  Ik ben alert en heb oog voor details. Hiermee maak ik het verschil voor mijn klant. Omdat ik goed kan achterhalen wat u echt belangrijk vindt in combinatie met mijn financiële kennis en vakmanschap ga ik een lange termijn relatie met mijn klanten aan. Ik ben er trots op dat ik vertrouwen krijg en ervaar van mijn relaties. Ik realiseer mij dat dit niet zomaar vanzelfsprekend is. Loyaliteit en trouw zijn dan ook kernwaarden die bij mij passen. Ik vind het logisch dat u met al uw financiële vraagstukken bij mij terecht kan.

  Het gaat om u

  Ik werk onafhankelijk van financiële instellingen en maak gebruik van de financiële expertise binnen Duisenburgh. Dat betekent voor u een perfecte combinatie van kennis en deskundigheid en de persoonlijke benadering die u verdient. Dat kan op verschillende vormen van dienstverlening worden ingevuld; van Vermogensregie, Vermogensadvies tot Vermogensbegeleiding. Ik houd ervan om initiatief te nemen en adviezen te geven die u verder helpen bij het realiseren van uw financiële doelstellingen.
  Graag ga ik met u hierover in gesprek!

  Even voorstellen: Aad de Jong

  Ik ben Aad de Jong, geboren op 7 september 1965 in Voorhout. Ik ben de enige zoon uit een gezin met 5 kinderen. Mijn moeder was een alleenstaande moeder. Zij leerde ons “als je iets wil bereiken moet je er zelf voor gaan; je schouders eronder zetten”. Niets mis mee.

  32 jaar geleden begon mijn werkzame leven in het bankwezen bij de Rabobank. Al snel vond ik een plekje op de beleggingsafdeling, daar ligt nog altijd mijn interesse. Ik leerde, dat je je als adviseur moet kunnen verplaatsen in de situatie van je client. Wat vindt mijn klant nu echt belangrijk. Door goed te luisteren kom ik samen met de klant tot de juiste keuzes.

  Elke client is verschillend, maar iedereen vindt het prettig als je servicegericht bent en je aandacht voor de persoonlijke situatie hebt. Zo werk ik graag!

  In 2020 vond de Coronapandemie plaats. Een jaar waarin veel gebeurde. Allereerst de vele besmettingen en al het menselijk leed. Daarnaast de enorme dalingen van de koersen op de effectenbeurzen; beleggers waren in paniek. Dan moet je er juist zijn voor je cliënten. De emotie naar de achtergrond en de zaken relativeren. Ik had intense gesprekken waarbij je met name de focus moet houden op het uiteindelijke doel waarvoor je belegt, maar niet achteroverleunen. Een bedreiging van weleer kan een kans zijn voor de toekomst en andersom, maar ook niet met de waan van de dag meegaan.

  Een relatie van mij gaf mij misschien wel het grootste compliment in die periode: “jij hebt mij in die periode geleerd wat beleggen is. Niet in paniek raken als het even flink  tegen zit. Als de opbouw en de samenstelling van je portefeuille goed is komt het ook wel weer goed”. Maar je moet wel in periodes van hectiek op detailniveau blijven anticiperen. Dat maakt mijn werk ook zo enerverend!

  Grootbanken kiezen steeds meer voor gestandaardiseerde beleggingsoplossingen en klanten krijgen minder echte persoonlijke aandacht. Bij beleggingsadviseur Duisenburgh in Zwanenburg doen we dit anders en zetten we de wensen van onze relaties centraal. Onze relaties waarderen dit en samen met hen bouwen we aan een duurzame relatie. Wij zijn onafhankelijk en we hebben geen eigen fondsen. Met de expertise binnen Duisenburgh zijn wij in staat om al uw vermogensvraagstukken op te lossen. Wij hebben alle financiële disciplines onder één dak.

  Duisenburgh heeft de afgelopen jaren het team fors uitgebreid. Samen met Remko Rijper trek ik op vanuit Duisenburgh Vermogensregie Rijper. Graag ga ik met u het persoonlijke gesprek aan!

  Duisenburgh Vermogensregie Rijper
  Wilgenlaan 90
  1161 JP Zwanenburg

  Regio Amsterdam

  Onafhankelijk beleggingsadviseur in Zwanenburg

  • U krijgt van mij geen omzetgedreven advies. Er geldt een strikte scheiding tussen advies en depotbank.
  • U betaalt mij voor het beleggingsadvies of voor de vermogensregie. Ik ontvang geen overige vergoedingen van derden.
  • Duisenburgh Vermogensregie heeft geen eigen beleggingsproducten.
  • Er bestaat geen eigendomsrelaties met banken of andere financiële instellingen.
  • Wij zijn géén bank. Samen met u selecteren wij een depotbank, waar u het beste uw rekening kunt aanhouden.

  Financieel totaaladvies van Duisenburgh

  Op basis van mijn ervaring en kennis als beleggingsadviseur adviseer ik mijn klanten. Mijn kennis van financiële planning stelt me in staat om op een breder financieel vlak uw gesprekspartner te zijn. Maar als partner van Duisenburgh Vermogensregie heeft mijn beleggingsadvies voor u nog méér waarde. Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor is de continuïteit van mijn dienstverlening volledig gewaarborgd.

  Wilt u meer weten over onze unieke werkwijze? Kijk dan gerust eens rond op onze LinkedIn pagina. Of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.