Bel ons

040 - 222 21 12

Neem vrijblijvend contact met ons op


  Even voorstellen: Erwin Sanders

  “Dit werk is heel persoonlijk. Je bouwt een band op met de mensen die je adviseert en begeleidt. Ik wil belangrijk zijn voor mijn relaties. Mijn doel is dat zij kunnen zeggen: ‘Ik maak me geen zorgen over mijn vermogen of financiële vraagstukken, ik heb Erwin’.

  In 1995 ben ik gestart bij Rabobank. Hier ben ik tot 2018 werkzaam geweest, onder andere bij de vermogensdochter van Rabobank – Schretlen & Co. Ik ben geregistreerd Financieel Planner (FFP) en sta in het register van DSI als Vermogensbeheerder.

  De afgelopen 2,5 jaar werkte ik bij een family office. Maar ik wilde graag iets voor mezelf opbouwen. Zodat ik zelf de keuze kan maken hoe ik relaties het beste help en ontzorg. Daarom heb ik me als partner aangesloten bij Duisenburgh Vermogensregie. Hier wordt de backoffice geheel (en goed) uit handen genomen, zodat ik maximale focus kan hebben op mijn klantrelaties.

  Financieel adviseur in Best gaat voor rust en optimaal rendement

  Ik heb veel ervaring in het adviseren en begeleiden van ondernemers en vermogende families. Ik sta mijn relaties bij in het oplossen van financiële en fiscale vraagstukken en in het beheren van hun vermogens. Daarin durf ik kritisch te zijn. Mijn relaties zijn ondernemers, topsporters en vermogende families. Zij hebben een drukke agenda en de overgebleven tijd besteden ze liever niet aan financiële onderwerpen maar aan andere zaken, zoals het gezin. Dus ontzorg ik ze in hun persoonlijke financiën.

  Samen zorgen we ervoor dat de beste beslissingen worden genomen en voorkomen we verkeerde keuzes. Dit geeft rust en een optimaal rendement. Ik werk hierbij samen met de specialisten die ze vaak al om zich heen verzameld hebben, zoals accountants, notarissen en belastingadviseurs.

  Het is mooi als je op een gegeven moment vertrouwenspersoon wordt. Dat ben je immers niet meteen, dat groeit tijdens de samenwerking. Regelmatig vragen relaties mij ook bij niet-financiële zaken om mijn mening. Dat is voor mij een bevestiging van vertrouwen. Datzelfde geldt wanneer een vriend of familielid van een relatie wordt doorverwezen naar mij.

  Wilt u meer weten over onze unieke werkwijze? Kijk dan gerust eens rond op onze LinkedIn pagina. Of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Privé

  Om goed te presteren gedurende de werkweek, vind ik het belangrijk om te ontspannen in mijn vrije tijd. Voor mij is dat tennissen of hardlopen. En als het me lukt om er tijd voor vrij te maken, dan sta ik graag op de golfbaan. Ik ben getrouwd en heb een zoon en dochter. Ook zij sporten, dus ben ik regelmatig aanwezig op de sportparken. Verder vind ik het leuk om met familie en vrienden lekker te eten en te drinken.”

  Erwin Sanders
  Partner Duisenburgh Vermogensregie

  Duisenburgh Vermogensregie Sanders
  Salderes 176
  5682 EW Best

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor kunnen wij de continuïteit van onze dienstverlening volledig waarborgen.

  Duisenburgh Vermogensregie is onderdeel van Duisenburgh Nederland. Hierdoor is ons advies voor u méér waard. Bij Duisenburgh Nederland hebben wij de beschikking over specialisten op het gebied van:

  • Bedrijfsadministratie
  • Fiscaal Advies
  • Zakelijke financieringen
  • Pensioenadvies
  • Financieel Advies
  • Hypotheekadvies

  Duisenburgh Vermogensregie verschaft ons en u toegang tot alle gerenommeerde (internationale) beleggingsinstellingen en overige financiële partijen. Vanaf 2004 is Duisenburgh Vermogensregie actief als internationale specialist voor integrale vermogensregie, vermogensbegeleiding, beleggingsadvies, financiële planning en fiscaal advies.

  Duisenburgh is opgericht door ervaren beleggingsspecialisten met allen een bancaire achtergrond. Onze beleggingsspecialisten hebben méér dan 25 jaar ervaring met beleggingsadvies en vermogensregie voor hoogvermogende klanten. Deze gebundelde bancaire ervaring en beleggingservaring staat garant voor degelijk en verstandig beleggingsadvies.