Bel ons

040 - 222 21 12

Neem vrijblijvend contact met mij op:


  Even voorstellen: Marco Tamis

  “Mijn doel: samen met een team vanuit intrinsieke motivatie het beste betekenen voor mijn relaties. We bundelen onze krachten en zetten ze in waar ze het meeste bijdragen. Vanuit een prachtig kantoor vlak bij Carré en het Amstel Hotel bouw ik samen met een team van professionals aan een stabiele financiële situatie voor vermogende (voormalig) ondernemers, vermogende particulieren en zakelijke instellingen, zoals goede doelen en stichtingen. Dat gaat fantastisch in de professionele samenwerking met Duisenburgh.

  Na mijn studie ging ik direct aan de slag als beleggingsspecialist bij ABN AMRO. Daar hoorde ik elke dag weer een nieuw verhaal van intrigerende mensen. Een voorbeeld? Ik sprak een piloot op KLM Crew Centre vlak voordat hij naar Amerika vloog. Aansluitend sprak ik ’s middags tussen de amaryllissen een kweker in Lisse. Gaaf toch! Het is niet alleen leuk maar ook een eer om onderdeel te zijn van iemands financiële heden en toekomst.

  Met die overtuiging bekleedde ik vijftien jaar meerdere managementposities bij ING Private Banking. Door mijn brede ervaring in het vermogende segment heb ik een rijk zakelijk netwerk opgebouwd, waar ik dagelijks een beroep op kan doen. Samen met fiscalisten, accountants, notarissen, financierders en advocaten kom ik tot oplossingen. Voor (maatwerk) beleggingsoplossing stap ik zelf naar voren. De wereld van beleggen standaardiseert en met name grootbanken kiezen voor the volume game, voor zoveel mogelijk mensen dezelfde oplossing aanbieden. Ik ben ervan overtuigd dat de verbondenheid bij een beleggingsportefeuille bewuster kan zijn. Ik vind het boeiend om het gesprek aan te gaan over de doelstelling van het belegde vermogen. En ik wil de tijd nemen, zodat mijn relatie een weloverwogen keuze kan maken. Op financieel én persoonlijk vlak.”

  Even voorstellen: Renger van Brederode

  ”De financiële wereld verandert in snel tempo. Grootbanken zetten volop in op een digitale (zelf)bediening voor hun relaties. Persoonlijk contact blijft mogelijk, maar niet altijd meer met een vaste adviseur. Vele jaren heb ik met veel plezier bij zowel Rabobank als ING binnen het Private Banking domein gewerkt, maar voor mij blijft de persoonlijke band met mijn relaties uniek en dat is dan ook reden dat ik voor Duisenburgh Vermogensregie in Amsterdam heb gekozen.

  Als relatiemanager ben ik samen met Marco Tamis MSc deze nieuwe uitdaging aangegaan. Wij willen relaties langjarig aan ons binden, waar wij altijd als aanspreekpunt blijven fungeren. Daar waar digitaal een goede aanvulling is, zetten wij die zeker in, maar persoonlijk blijft ons uitgangspunt.

  Duisenburgh Vermogensregie in Amsterdam is actief op het gebied van financiële begeleiding, vermogensregie, vermogensbeheer en beleggingsadvisering. Beleggingsadvisering? Absoluut want maatwerk hoort bij Private Banking.  Dit alles vanuit een integraal klantbeeld waarbij ook andere vraagstukken de revue passeren. Denk aan financieringsvraagstukken, fiscale begeleiding, bedrijfsadministratie, accountancy- en compliance diensten.

  Deze brede dienstverlening is gevormd aan de Sarphatikade 13 te Amsterdam.”

  Sarphatikade 13
  1017 WV Amsterdam

  Onafhankelijke beleggingsadviseur in Amsterdam

  • U krijgt van mij geen omzetgedreven advies. Er geldt een strikte scheiding tussen advies en depotbank.
  • U betaalt mij voor mijn beleggingsadvies of voor mijn vermogensregie. Ik ontvang geen overige vergoedingen.
  • Duisenburgh Vermogensregie kent geen eigen beleggingsproducten.
  • Er bestaat geen eigendomsrelaties met banken of andere financiële instellingen.
  • Wij zijn géén bank. Samen met u selecteren wij een depotbank, waar u het beste uw rekening kunt aanhouden.

  Financieel totaaladvies van beleggingsadviseur Duisenburgh in Amsterdam

  Op basis van mijn ervaring en kennis als beleggingsadviseur adviseer ik mijn klanten. Mijn kennis van financiële planning stelt me in staat om op een breder financieel vlak uw gesprekspartner te zijn. Maar als partner van Duisenburgh Vermogensregie heeft mijn beleggingsadvies voor u nog méér waarde.

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor is de continuïteit van mijn dienstverlening volledig gewaarborgd.

  Wilt u meer weten over onze unieke werkwijze? Kijk dan gerust eens rond op onze LinkedIn pagina. Of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor kan ik de continuïteit van mijn dienstverlening volledig waarborgen.

  Duisenburgh Vermogensregie is onderdeel van Duisenburgh Nederland. Hierdoor is mijn advies voor u méér waard. Bij Duisenburgh Nederland heb ik de beschikking over specialisten op het gebied van:

  • Bedrijfsadministratie
  • Fiscaal Advies
  • Zakelijke financieringen
  • Zakelijke verzekeringen
  • Pensioenadvies
  • Financieel Advies
  • Hypotheekadvies

  Duisenburgh Vermogensregie verschaft ons en u toegang tot alle gerenommeerde (internationale) beleggingsinstellingen en overige financiële partijen. Vanaf 2004 is Duisenburgh Vermogensregie actief als internationale specialist voor integrale vermogensregie, vermogensbegeleiding, beleggingsadvies, financiële planning en fiscaal advies.

  Duisenburgh is opgericht door ervaren beleggingsspecialisten met allen een bancaire achtergrond. Onze beleggingsspecialisten hebben méér dan 25 jaar ervaring met beleggingsadvies en vermogensregie voor hoogvermogende klanten. Deze gebundelde bancaire ervaring en beleggingservaring staat garant voor degelijk en verstandig beleggingsadvies.

  Partner in de spotlight: Marco Tamis

  Ondernemende vermogensregisseurs en vermogensbeheerders vinden in Duisenburgh een stevig fundament om een eigen onderneming op te bouwen. Zo ook Marco Tamis. Hij werd onlangs partner bij Duisenburgh en koos ervoor om zelfstandig te ondernemen onder de vlag van dit sterke merk.