Bel ons

040 - 222 21 12

Neem vrijblijvend contact met mij op:


  Een beleggingsspecialist en financieel planner, de ideale combinatie? Wij denken van wel!

  Marco Tamis is een ervaren beleggingsspecialist, die bij verschillende grootbanken actief is geweest, zowel als adviseur als ook als leidinggevende. Eind 2021 maakte hij de keuze om als zelfstandig beleggingsspecialist aan de slag te gaan, met name om zelf te gaan ondernemen, maar ook vanwege de standaardisering en digitalisering bij grootbanken. Bij Duisenburgh Vermogensregie Tamis hechten wij aan een nauw persoonlijk contact en maatwerk, omdat elke relatie anders is.

  Renger van Brederode is een relatiemanager/financieel planner met ruim 20 jaar ervaring als private banker bij verschillende grootbanken. Hij heeft een ruime ervaring op het gebied van het begeleiden van vermogende relaties bij al hun financiële behoeften. Hij werkt graag vanuit een gestructureerde aanpak, waarbij het opstellen van een vermogensplan vaak de basis is. Afhankelijk van het plan en de doelstellingen, werkt Renger samen met specialisten uit zijn netwerk, zoals fiscalisten, notarissen, hypotheekadviseurs en accountants. Samen met onze relaties komen we op deze wijze tot een optimaal resultaat.

  Samen vormen wij Duisenburgh Vermogensregie Tamis in Amsterdam. Wij zijn actief op het gebied van financiële begeleiding, vermogensregie, vermogensbeheer en beleggingsadvisering. Beleggingsadvisering? Absoluut! Want maatwerk hoort bij Private Banking. Dit alles vanuit een integraal klantbeeld, waarbij ook andere vraagstukken de revue passeren. Denk aan financieringsvraagstukken, fiscale begeleiding, bedrijfsadministratie, accountancy- en compliance diensten.

  Ontdekken wat we voor jou en jouw vermogen kunnen betekenen? Je bent van harte welkom voor een goed gesprek aan de Sarphatikade 13 te Amsterdam.

  Sarphatikade 13
  1017 WV Amsterdam

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor kan ik de continuïteit van mijn dienstverlening volledig waarborgen.

  Duisenburgh Vermogensregie is onderdeel van Duisenburgh Nederland. Hierdoor is mijn advies voor u méér waard. Bij Duisenburgh Nederland heb ik de beschikking over specialisten op het gebied van:

  • Bedrijfsadministratie
  • Fiscaal Advies
  • Zakelijke financieringen
  • Zakelijke verzekeringen
  • Pensioenadvies
  • Financieel Advies
  • Hypotheekadvies

  Duisenburgh Vermogensregie verschaft ons en u toegang tot alle gerenommeerde (internationale) beleggingsinstellingen en overige financiële partijen. Vanaf 2004 is Duisenburgh Vermogensregie actief als internationale specialist voor integrale vermogensregie, vermogensbegeleiding, beleggingsadvies, financiële planning en fiscaal advies.

  Duisenburgh is opgericht door ervaren beleggingsspecialisten met allen een bancaire achtergrond. Onze beleggingsspecialisten hebben méér dan 25 jaar ervaring met beleggingsadvies en vermogensregie voor hoogvermogende klanten. Deze gebundelde bancaire ervaring en beleggingservaring staat garant voor degelijk en verstandig beleggingsadvies.

  Partner in de spotlight: Marco Tamis

  Ondernemende vermogensregisseurs en vermogensbeheerders vinden in Duisenburgh een stevig fundament om een eigen onderneming op te bouwen. Zo ook Marco Tamis. Hij werd onlangs partner bij Duisenburgh en koos ervoor om zelfstandig te ondernemen onder de vlag van dit sterke merk.