Bel ons

040 - 222 21 12

Ondernemende vermogensregisseurs en vermogensbeheerders vinden in Duisenburgh een stevig fundament om een eigen onderneming op te bouwen. Marcel van der Veer besloot onlangs om zelfstandig te ondernemen onder de vlag van ons sterke merk.

‘’Als trusted advisor ben ik degene die mijn relaties als eerste bellen bij financiële vraagstukken. Vanuit oprechte interesse in mijn relaties geeft het mij energie om hen volledig te ontzorgen op financieel gebied. Ik wil mensen écht begrijpen, zodat we samen tot de beste financiële oplossing komen.

Vertrouwensband

Na een korte periode bij Rabobank deed ik ervaring op bij Fortis/MeesPierson. De afgelopen zestien jaar werkte ik als Senior Adviseur Beleggen en Private Banker bij ING Private Banking. Maar ik merkte dat de ontwikkelingen bij de grootbanken niet meer bij mij als adviseur pasten. Om mijn werk goed te doen – behoeften in kaart brengen, rust creëren en optimaal rendement behalen – wil ik een vertrouwensband kunnen blijven opbouwen met mijn relatie. Daar is tijd en ruimte voor nodig. Persoonlijk aan de keukentafel, of op kantoor. Want alleen samen nemen we de juiste beslissingen. In mijn eigen onderneming heb ik die tijd en ruimte.
Het geeft mij veel voldoening wanneer mijn relaties met een goed gevoel de deur uitgaan, omdat ze concrete plannen hebben om hun wensen en dromen te verwezenlijken. Als relaties mij uit pure tevredenheid aanbevelen aan hun familie-, vrienden- en kenniskring, is dat de kers op de taart.

Privé

Ik ben getrouwd met Petra. Samen hebben we vier kinderen. Naast mijn werk als Vermogensregisseur ben ik actief als trainer/coach van 015-1 bij V.V. Acht in Eindhoven.

Om goed te presteren gedurende de werkweek, vind ik het belangrijk om te ontspannen in mijn vrije tijd. Ik kom tot rust tijdens een lange afstand wandelen aan de kust en geniet van vakanties met mijn gezin – of inmiddels vaak alleen mijn vrouw.”

Actuele vacatures

Vacature Beleggingsadviseur

Voor jou draait de wereld van beleggen vooral om inhoud en cijfers, maar je realiseert je als geen ander dat de beleggingsdoelstelling van de relatie centraal staat. Je bent het aanspreekpunt voor bestaande relaties van Duisenburgh. Daarnaast werf je actief nieuwe cliënten binnen je eigen netwerk. Je draagt het beleggingsbeleid van Duisenburgh uit en je deelt je kennis met relaties en collega’s. Je volgt de ontwikkelingen in de financiële markten op de voet. Jouw expertise is tenslotte cruciaal in onze dienstverlening aan vermogende relaties.

Vacature Junior Fiscalist

Als Junior fiscalist weet jij als geen ander voor welke uitdagingen ondernemers en vermogende families staan, zowel zakelijk als privé. Door ons te verdiepen in de situatie van relaties en tijdig kansen te herkennen, realiseren we het beste resultaat. Dit kan zijn het begeleiden van de onderneming naar de volgende generatie, het doorvoeren van een herstructurering of het oprichten van een familiefonds. Jij gaat hierbij het proces bewaken, contacten onderhouden met de notaris en overleggen met relaties inzake de voortgang en planning. Je bereidt stukken voor op basis van gemaakte afspraken. Kom je er even niet uit dan helpen onze ervaren fiscalisten je op weg.

Auteur

Marcel van der Veer