Bel ons

040 - 222 21 12

Ondernemende vermogensregisseurs en vermogensbeheerders vinden in Duisenburgh een stevig fundament om een eigen onderneming op te bouwen.  Zo ook Marco Tamis. Hij werd onlangs partner bij Duisenburgh en koos ervoor om zelfstandig te ondernemen onder de vlag van dit sterke merk.

“Mijn doel: samen met een team vanuit intrinsieke motivatie het beste betekenen voor mijn relaties. We bundelen onze krachten en zetten ze in waar ze het meeste bijdragen. Vanuit een prachtig kantoor vlak bij Carré en het Amstel Hotel bouw ik samen met een team van professionals aan een stabiele financiële situatie voor vermogende (voormalig) ondernemers, vermogende particulieren en zakelijke instellingen, zoals goede doelen en stichtingen. Dat gaat fantastisch in de professionele samenwerking met Duisenburgh.

Elke dag een nieuw verhaal

Na mijn studie ging ik direct aan de slag als beleggingsspecialist bij ABN AMRO. Daar hoorde ik elke dag weer een nieuw verhaal van intrigerende mensen. Een voorbeeld? Ik sprak een piloot op KLM Crew Centre vlak voordat hij naar Amerika vloog. Aansluitend sprak ik ’s middags tussen de amaryllissen een kweker in Lisse. Gaaf toch! Het is niet alleen leuk maar ook een eer om onderdeel te zijn van iemands financiële heden en toekomst.

Met die overtuiging bekleedde ik vijftien jaar meerdere managementposities bij ING Private Banking. Door mijn brede ervaring in het vermogende segment heb ik een rijk zakelijk netwerk opgebouwd, waar ik dagelijks een beroep op kan doen. Samen met fiscalisten, accountants, notarissen, financierders en advocaten kom ik tot oplossingen. Voor (maatwerk) beleggingsoplossing stap ik zelf naar voren. De wereld van beleggen standaardiseert en met name grootbanken kiezen voor the volume game, voor zoveel mogelijk mensen dezelfde oplossing aanbieden. Ik ben ervan overtuigd dat de verbondenheid bij een beleggingsportefeuille bewuster kan zijn. Ik vind het boeiend om het gesprek aan te gaan over de doelstelling van het belegde vermogen. En ik wil de tijd nemen, zodat mijn relatie een weloverwogen keuze kan maken. Op financieel én persoonlijk vlak.

Privé

Mirjam is mijn fantastische vrouw. Gelukkig lijken onze dochters, Justine en Isabelle, heel veel op haar. We wonen in Bussum onder de rook van Amsterdam en in de prachtige natuur van ’t Gooi. Je vindt mij zeker twee keer per week bij mijn personal trainer. Mijn motto: een dag zonder spierpijn is een dag niet geleefd. Ik ben fanatiek, wat ik tijdens mijn amateurvoetbalcarrière op hoofdklasseniveau goed kon gebruiken. Nog altijd volg ik het voetbalwereldje op de voet. Als geboren Alkmaarder is het in Amsterdam echter niet altijd makkelijk om voor AZ te zijn.” 😉


Actuele vacatures

Vacature Fiscalist-Fiscaal Adviseur

Als fiscalist weet jij als geen ander voor welke uitdagingen ondernemers en vermogende families staan, zowel zakelijk als privé. Door je te verdiepen in de situatie van je relaties en tijdig kansen te herkennen, realiseer je het beste resultaat. Dit kan zijn het begeleiden van de onderneming naar de volgende generatie, het doorvoeren van een herstructurering of het oprichten van een familiefonds.

Vacature Beleggingsadviseur

Voor jou draait de wereld van beleggen vooral om inhoud en cijfers, maar je realiseert je als geen ander dat de beleggingsdoelstelling van de relatie centraal staat. Je bent het aanspreekpunt voor bestaande relaties van Duisenburgh. Daarnaast werf je actief nieuwe cliënten binnen je eigen netwerk. Je draagt het beleggingsbeleid van Duisenburgh uit en je deelt je kennis met relaties en collega’s. Je volgt de ontwikkelingen in de financiële markten op de voet. Jouw expertise is tenslotte cruciaal in onze dienstverlening aan vermogende relaties.

Auteur

Marco Tamis