Bel ons

040 - 222 21 12

Daarom kiest u voor Duisenburgh

De financiële wereld wordt steeds complexer en onpersoonlijker. De behoefte aan persoonlijke aandacht en financieel comfort groeit. Duisenburgh wil met haar unieke combinatie van diensten een nieuwe standaard creëren en zo optimaal bijdragen aan het financiële welzijn van mensen. Dit doen wij met een deskundig en professioneel team met een brede kijk op financiële zaken. Waarbij positiviteit en werkplezier hoog in het vaandel staan.

De totale dienstverlening is in drie labels ondergebracht

• Duisenburgh Administratie en Fiscaal advies: Hierbij richten we ons op de ondernemer en zijn onderneming, vooral als het gaat om bedrijfsadministratieve en fiscale zaken.
• Duisenburgh Financieel advies: Voor zowel particulieren en ondernemers staat financiële planning en advies omtrent financiën, pensioen en hypotheek centraal.
• Duisenburgh Vermogensregie: Steekt in op vermogensregie en beleggingsadvies voor vermogende ondernemers, families en particulieren. Het bedrijfsonderdeel bedient een exclusievegroep cliënten met een vermogen vanaf 500.000 euro op maat.

Actuele vacatures

Vacature Vermogensbeheerder

100% onafhankelijk advies, persoonlijke aandacht en alle noodzakelijke expertise onder een dak: dat is wat wij aan onze relaties te bieden hebben. Bij Duisenburgh werken we samen aan één gemeenschappelijk doel: het volledig ontzorgen van vermogende relaties. En jij speelt daar een belangrijke rol in.

Parttime Receptioniste (on hold)

Als receptioniste bij Duisenburgh ben je het verlengstuk van onze office manager. Je draait je hand niet om voor het correct beantwoorden van de telefoon of het gastvrij ontvangen van bezoekers. Maar je krijgt ook energie van administratieve werkzaamheden. In onze systemen ontdek jij al snel nieuwe mogelijkheden. Daarmee verbeter je onze interne processen, zodat je je collega’s nog beter kunt ontzorgen. Als het nodig is schakel je met facilitaire dienstverleners over de werkzaamheden op en rond ons kantoor.

Auteur

Frank van Daal