Bel ons

040 - 222 21 12

Neem vrijblijvend contact met mij op:


  Contactgegevens:

  06-54 29 72 23
  cvelssen@duisenburgh.nl
  Duisenburgh Eindhoven

  Even voorstellen: Christiaan van Elssen

  Mijn naam is Christiaan van Elssen. Ik ben getrouwd met Suze en we hebben twee kinderen, een dochter en een zoon. Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan mijn gezin en aan sport. Als fanatiek wielrenner is het Limburgse heuvelland mijn favoriete terrein. Kers op de taart is het tweejaarlijkse clubreisje naar de Alpen om de bekende cols van de eerste categorie te beklimmen. Het is voor mij de ideale manier om op een gezonde manier met mijn lichaam bezig te zijn en mijn hoofd leeg te maken.

  Een goede balans tussen privé en werk is van belang om mijn energiepeil op niveau te houden en een topprestatie te kunnen leveren.

  Na mijn studie bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam kwam ik direct in de financiële wereld terecht. Ik volgde een traineeship bij Van Lanschot Bankiers, waarna ik 13 jaar onafgebroken bij Van Lanschot in Eindhoven werkte. Als private banker stond ik mijn relaties jarenlang bij in het beantwoorden van al hun financiële vraagstukken. Het beleggingsvak heeft echter altijd mijn speciale aandacht gehad. Ik was reeds in het bezit van alle benodigde opleidingen en registraties. Een vervolg van mijn carrière als beleggingsadviseur was voor mij dan ook een logische stap.

  In 2014 heb ik de overstap gemaakt naar Duisenburgh Vermogensregie en ben ik aan de slag gegaan als zelfstandig ondernemer. Deze stap biedt mij de kans om mijn eigen draai te geven aan het beleggingsvak. Ik heb gezocht naar een onafhankelijke partij met een goede reputatie en een ruime ervaring op het gebied van het adviseren van vermogenden. In het huidige financiële landschap is dit volgens mij de ideale manier om mijn klanten die aandacht te geven die ze verdienen. Als zelfstandig ondernemer ben ik niet alleen uw adviseur, maar ben ik ook direct belanghebbende. U weet waar u aan toe bent en u loopt niet het risico dat u plots alweer een nieuwe adviseur krijgt of dat uw adviseur vertrekt. Stabiliteit in de relatie leidt tot wederzijds vertrouwen; ingrediënten die voor mij noodzakelijk zijn om tot een optimaal resultaat te komen.

  Eindhovenseweg 67
  5582 HR Waalre

  Eindhovenseweg 67
  5582 HR Waalre

  Vermogensregie

  Bij Duisenburgh gaan we verder dan alleen het samenstellen van uw beleggingsportefeuille. Wij brengen graag uw totale financiële positie in kaart en bepalen van daaruit samen met u welke beleggingsoplossingen passend zijn. Dat proces, dat wij ‘vermogensregie’ noemen, is mij op het lijf geschreven. Met mijn ervaring en kennis op het gebied van financiële planning en beleggen kan ik het maatwerk leveren dat u zoekt.

  Mijn visie

  Beleggen is de afgelopen jaren ingewikkelder geworden. Het speelveld heeft zich verder verbreed en is complexer geworden. Dit levert kansen op maar maakt het ook moeilijk om overzicht te houden en constant de juiste beslissingen te nemen. Omdat financiële markten in beweging zijn, vereist uw portefeuille continue zorg en aandacht. Het is mijn vak om u te adviseren hoe u uw portefeuille kunt laten aansluiten bij de actualiteit.
  Uw wensen en doelstellingen zijn voor mij het uitgangspunt. Natuurlijk is rendement belangrijk, maar het is essentieel dat u niet meer risico loopt dan u acceptabel vindt. Als specialist sta ik u hierin graag bij. Het is mijn taak om de risico’s te bewaken en om samen met u een beleggingsportefeuille op te bouwen die u in staat stelt om uw doelstellingen te realiseren.
  In 2001 begon ik in de financiële wereld. Ik kan dus met recht stellen dat ik vooral de moeilijke beleggingsjaren heb meegemaakt en dat ik de klappen van de zweep ken. Deze roerige periode heeft veel beleggers en adviseurs met twee voeten op de grond gezet. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik er van doordrongen ben dat het zeer belangrijk is om me niet te laten verblinden door de waan van het moment. Voor mij is het een prachtige beloning om uw beleggingsportefeuille op een evenwichtige manier door goede en minder succesvolle beleggingsjaren te loodsen.

  Financieel totaaladvies van Duisenburgh

  Op basis van mijn ervaring en kennis als beleggingsadviseur adviseer ik mijn klanten. Mijn kennis van financiële planning stelt me in staat om op een breder financieel vlak uw gesprekspartner te zijn. Maar als partner van Duisenburgh Vermogensregie heeft mijn beleggingsadvies voor u nog méér waarde.

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor is de continuïteit van mijn dienstverlening volledig gewaarborgd.

  Eindhoven

  Vanaf het begin (2001) van mijn loopbaan ben ik actief in het Eindhovense. Eindhoven is een prachtige regio met talloze grote en kleinere innovatieve ondernemingen. Na ’t Gooi is het de rijkste regio van Nederland met de grootste dichtheid vermogenden. De meeste vermogenden wonen overigens niet in Eindhoven zelf maar in de aangrenzende gemeenten; een gebied met een groot potentieel en vele uitdagingen. Voor mij is het dan ook een logische keuze om mijn werkzaamheden rond Eindhoven te concentreren. Met mijn kennis van de regio is het voor mij een prachtige omgeving om de diensten van Duisenburgh verder uit te dragen. Ik zie er naar uit om u te ontmoeten!

  Wat kunt u van mij verwachten:

  • Een professionele gesprekspartner op financieel gebied;
  • Een ervaren beleggingsspecialist
  • Een persoonlijke benadering (ik ben uw vaste adviseur);
  • Onafhankelijk vermogensadvies;
  • Een breed scala aan beleggingsoplossingen (geen eigen producten);
  • Een eenduidige en transparante vergoedingsstructuur.

  Onafhankelijk beleggingsadvies

  • U krijgt van mij geen omzetgedreven advies. Er geldt een strikte scheiding tussen advies en depotbank.
  • U betaalt mij voor mijn beleggingsadvies of voor mijn vermogensregie. Ik ontvang geen overige vergoedingen.
  • Duisenburgh Vermogensregie kent geen eigen beleggingsproducten.
  • Er bestaat geen eigendomsrelaties met banken of andere financiële instellingen.
  • Wij zijn géén bank. Samen met u selecteren wij een depotbank, waar u het beste uw rekening kunt aanhouden.

  Financieel totaaladvies van Duisenburgh

  Op basis van mijn ervaring en kennis als beleggingsadviseur adviseer ik mijn klanten. Mijn kennis van financiële planning stelt me in staat om op een breder financieel vlak uw gesprekspartner te zijn. Maar als partner van Duisenburgh Vermogensregie heeft mijn beleggingsadvies voor u nog méér waarde.

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor is de continuïteit van mijn dienstverlening volledig gewaarborgd.

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor kan ik de continuïteit van mijn dienstverlening volledig waarborgen.

  Duisenburgh Vermogensregie is onderdeel van Duisenburgh Nederland. Hierdoor is mijn advies voor u méér waard. Bij Duisenburgh Nederland heb ik de beschikking over specialisten op het gebied van:

  • Bedrijfsadministratie
  • Fiscaal Advies
  • Zakelijke financieringen
  • Zakelijke verzekeringen
  • Pensioenadvies
  • Financieel Advies
  • Hypotheekadvies
  • Verzekeringsadvies

  Duisenburgh Vermogensregie verschaft mij en u toegang tot alle gerenommeerde (internationale) beleggingsinstellingen en overige financiële partijen. Vanaf 2004 is Duisenburgh Vermogensregie actief als internationale specialist voor integrale vermogensregie, vermogensbegeleiding, beleggingsadvies, financiële planning en fiscaal advies.

  Duisenburgh is opgericht door ervaren beleggingsspecialisten met allen een bancaire achtergrond. Onze beleggingsspecialisten hebben méér dan 25 jaar ervaring met beleggingsadvies en vermogensregie voor hoogvermogende klanten. Deze gebundelde bancaire ervaring en beleggingservaring staat garant voor degelijk en verstandig beleggingsadvies.