Bel ons

040 - 222 21 12

Neem vrijblijvend contact met mij op:


  Contactgegevens:

  Duisenburgh Vermogensregie van Happen

  06 – 86 89 29 13
  evanhappen@duisenburgh.nl

  Even voorstellen: Erik van Happen

  Om dit te schrijven ben ik even rustig gaan zitten. U neemt immers de moeite om dit te lezen en daarom wil ik de tijd en aandacht geven die u verdient. Vandaag de dag is dat geen vanzelfsprekendheid meer is mijn ervaring. Aandacht is tijd. En tijd is geld. Dus moet alles efficiënter en kijken veel banken en vermogensbeheerders waar ze tijd kunnen besparen. Daar is vaak niks mis mee maar het gaat natuurlijk om de balans. Is het ook in uw belang om tijd te besparen? Zo niet dan ga ik even rustig voor u zitten.

  Niet alleen tijd en aandacht komen onder druk bij een toenemende efficiency maar ook inhoud. Twintig jaar geleden zat u nog met een vakman aan tafel die veel, zo niet alles, wist over beleggen. Die kennis werd bijgehouden doordat er tijd was om veel te lezen en met collega’s te discussiëren over het vak. Tegenwoordig ben je als ‘beleggingsexpert’ uitsluitend nog relatiemanager met als taak om een portefeuille van steeds grotere aantallen relaties te begeleiden, of je bent acquisiteur met als taak om zo veel mogelijk nieuwe relaties binnen te halen. Natuurlijk zijn er nog collega’s die verstand van zaken hebben maar het aantal professionals neemt af. Steeds meer zie ik mensen die wel wat algemene kennis hebben maar die je geen vragen kunt stellen die wat dieper gaan. Als zelfstandige kun je zelf bepalen hoeveel klanten je wilt begeleiden en hoeveel tijd je aan inhoud besteed. Ik prijs mezelf dan ook gelukkig met mijn status als zelfstandig verbonden agent. Mijn liefde voor het vak zorgt ervoor dat ik tijd vrij maak om nog eens wat te lezen en daarover in gesprek ga met mijn collega’s. Daarin zit mijn toegevoegde waarde voor u.

  In bovenstaande introductie heb ik getracht duidelijk te maken dat u wat mij betreft centraal staat. Mijn tijd, aandacht en kennis staan u ter beschikking. Ik breng daarnaast een langjarige ervaring bij diverse banken en vermogens-beheerders mee. Bij Duisenburgh werken we met ervaren en kundige beleggingscollega’s als team samen waarbij kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening aan u voorop staan. Op die manier bieden we de persoonlijke dienstverlening die u bij het vermogensbeheer van Duisenburgh in Best verdient.

  Beemdheuvel 36
  5685 AE Best

  06 – 86 89 29 13
  evanhappen@duisenburgh.nl

  Onafhankelijk beleggingsadvies en vermogensbeheer in Best

  • U krijgt van mij geen omzetgedreven advies. Er geldt een strikte scheiding tussen advies en depotbank.
  • U betaalt mij voor mijn beleggingsadvies of voor mijn vermogensregie. Ik ontvang geen overige vergoedingen.
  • Duisenburgh Vermogensregie kent geen eigen beleggingsproducten.
  • Er bestaat geen eigendomsrelaties met banken of andere financiële instellingen.
  • Wij zijn géén bank. Samen met u selecteren wij een depotbank, waar u het beste uw rekening kunt aanhouden.

  Financieel totaaladvies en vermogensbeheer in Best van Duisenburgh

  Op basis van mijn ervaring en kennis als beleggingsadviseur adviseer ik mijn klanten. Mijn kennis van financiële planning stelt me in staat om op een breder financieel vlak uw gesprekspartner te zijn. Maar als partner van Duisenburgh Vermogensregie heeft mijn beleggingsadvies voor u nog méér waarde.

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor is de continuïteit van mijn dienstverlening volledig gewaarborgd.

  Wilt u meer weten over onze persoonlijke dienstverlening? Kijk dan gerust eens rond op onze LinkedIn pagina. Of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor kan ik de continuïteit van mijn dienstverlening volledig waarborgen.

  Duisenburgh Vermogensregie is onderdeel van Duisenburgh Nederland. Hierdoor is mijn advies voor u méér waard. Bij Duisenburgh Nederland heb ik de beschikking over specialisten op het gebied van:

  • Bedrijfsadministratie
  • Fiscaal Advies
  • Zakelijke financieringen
  • Zakelijke verzekeringen
  • Pensioenadvies
  • Financieel Advies
  • Hypotheekadvies

  Duisenburgh Vermogensregie verschaft mij en u toegang tot alle gerenommeerde (internationale) beleggingsinstellingen en overige financiële partijen. Vanaf 2004 is Duisenburgh Vermogensregie actief als internationale specialist voor integrale vermogensregie, vermogensbegeleiding, beleggingsadvies, financiële planning en fiscaal advies.

  Duisenburgh is opgericht door ervaren beleggingsspecialisten met allen een bancaire achtergrond. Onze beleggingsspecialisten hebben méér dan 25 jaar ervaring met beleggingsadvies en vermogensregie voor hoogvermogende klanten. Deze gebundelde bancaire ervaring en beleggingservaring staat garant voor degelijk en verstandig beleggingsadvies.