wintersport | duisenburgh

Verzekerd van een goede wintersport

Actief buiten in de sneeuw!

De carnavalsvakantie staat weer voor de deur. Scholen zijn dicht en veel mensen genieten van een weekje in de sneeuw. Wij geven u een aantal tips voor een goede wintersport.

Tijdens de wintersportvakantie wilt u vooral genieten van actief buiten zijn, een goede après-ski en gezelligheid aan tafel en rond het haardvuur. Dan wilt u niet denken aan de risico’s die u loopt onderweg naar en tijdens uw wintersport. Dat hoeft ook niet. Er zijn verzekeringen voor een onbezorgde wintersportvakantie.

Wintersport: welke verzekeringen heb ik nodig?

  • Zorg dat u verzekerd bent voor pech onderweg. Dit is meestal een aanvullende dekking op uw autoverzekering.
  • Een rots over het hoofd gezien en uw skispullen beschadigd? Heel vervelend. Schade aan skispullen is deels meeverzekerd bij een aanvullende dekking voor wintersport en sportuitrusting.
  • Check vooraf of u verzekerd bent indien u besluit om off-piste te gaan skiën. Off-piste skiën is namelijk vaak uitgesloten.
  • Komt u onverhoopt ten val en wordt u met een banaan van de piste gehaald? Dan hopen we allereerst dat het meevalt en u snel weer op de piste staat. Indien u een reisverzekering inclusief de optie wintersport en een aanvullende dekking voor medische kosten opneemt, vergoeden de meeste verzekeraars de vervoers- en behandelkosten die niet gedekt worden door de zorgverzekeraar. Kunt u niet meer skiën of moet u uw wintersport tussentijds afbreken? Ook niet genoten vakantiedagen en kosten die u hiervoor maakt (denk aan skipassen, skihuur etc.) zijn dan vaak gedekt.

 Bij Duisenburgh bent u verzekerd van een goede wintersport. Veel plezier!

 

Disclaimer
De verstrekte informatie mag u nimmer opvatten als een persoonlijk advies. U dient de juistheid en volledigheid van deze informatie altijd te verifiëren en in samenspraak met uw adviseur om uw persoonlijke situatie te bespreken.