Neem vrijblijvend contact met ons op


  Even voorstellen: Tjeerd Jenniskens & Barbet Verhalle

  Vanuit het kantoor van Duisenburgh, gelegen in het prachtige Annapark in Venray, worden sinds begin 2015 vermogende ondernemers en particuliere beleggers voorzien van vermogensadvies.

  Tjeerd Jenniskens en Barbet Verhalle, aangenaam.

  We hebben beiden een bancaire achtergrond. Tjeerd Jenniskens heeft vanaf 1990 in diverse functies in het beleggingsadvies (waaronder Hoofd Beleggen van de provincie Limburg), zijn kennis opgedaan. Barbet Verhalle werkt sinds 1998 in de financiële wereld. Functies in onder meer het bancaire zakelijke advies, maar ook in de accountancy en het notariaat.

  Wij hebben de overtuiging dat u als klant méér mag verwachten van uw adviseur dan alleen een advies over zijn vermogen. Inventariseren van de huidige financiële stand van zaken, maar ook dromen en wensen, vaak gevolgd door een financieel plan, zijn de basis voor een goed vermogensadvies. Dit is echter alleen de start van het traject; het onderhoud en de persoonlijke contacten door de jaren heen zorgen voor een vertrouwensrelatie tussen u en ons. Hierbij kunnen wij u volledig transparant en objectief adviseren én ontzorgen, omdat wij niet gehouden zijn aan huisfondsen of kant en klaar producten van een bank.

  Wij kunnen als zelfstandig kantoor invulling geven aan een belangrijke voorwaarde voor beleggen: langdurige klantrelaties. Onze klanten weten dat wij er over 5 of 10 jaar ook nog voor ze zijn en krijgen alle aandacht en tijd. Wij hebben oprecht geloof in de meerwaarde hiervan voor een beleggende relatie.

  Onze kwaliteit ligt in de oprechte interesse in uw motivatie en wensen, in goed luisteren en in uw behoefte helder krijgen. Vervolgens zijn we in staat om de ingewikkelde materie van de economie en beurzen te vertalen naar een voor u duidelijk en begrijpelijk advies. Onze communicatie is duidelijk en we zijn niet bang om met u discussie te voeren als daarmee uw belang gediend is. Hierdoor kunnen we samen toewerken naar het doel wat u bepaalt. Geen waan van de dag, maar een gedegen en gedisciplineerde route voor de lange termijn; een route waarbij wij naast u lopen in plaats van tegenover u zitten.

  Laat ruim 30 jaar ervaring voor u en uw vermogen werken!

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor kunnen wij de continuïteit van onze dienstverlening volledig waarborgen.

  Duisenburgh Vermogensregie is onderdeel van Duisenburgh Nederland. Hierdoor is ons advies voor u méér waard. Bij Duisenburgh Nederland hebben wij de beschikking over specialisten op het gebied van:

  • Bedrijfsadministratie
  • Fiscaal Advies
  • Zakelijke financieringen
  • Zakelijke verzekeringen
  • Pensioenadvies
  • Financieel Advies
  • Hypotheekadvies
  • Verzekeringsadvies

  Duisenburgh Vermogensregie verschaft ons en u toegang tot alle gerenommeerde (internationale) beleggingsinstellingen en overige financiële partijen. Vanaf 2004 is Duisenburgh Vermogensregie actief als internationale specialist voor integrale vermogensregie, vermogensbegeleiding, beleggingsadvies, financiële planning en fiscaal advies.

  Duisenburgh is opgericht door ervaren beleggingsspecialisten met allen een bancaire achtergrond. Onze beleggingsspecialisten hebben méér dan 25 jaar ervaring met beleggingsadvies en vermogensregie voor hoogvermogende klanten. Deze gebundelde bancaire ervaring en beleggingservaring staat garant voor degelijk en verstandig beleggingsadvies.

  Blik op de beurs juli 2021

  Ook in juli vervolgde onze nationale beursbarometer, de AEX-index, zijn weg omhoog. Beleggers in deze index schreven een maandrendement op van 3,4% waarmee hun jaarrendement op meer dan 20% uitkwam. Onze oosterburen deden het iets rustiger aan: de Duitse DAX-index steeg fractioneel met 0,09% waardoor de voorlopige opbrengst voor beleggers dit jaar op 13,3% uitkwam. […]

  Blik op de beurs juni 2021

  Het beleggingsjaar 2021 is alweer halverwegeen dus de allerhoogste tijd voor een terugblik.

  Blik op de beurs mei 2021

  Afgelopen maand wisselde de stemming van beleggers behoorlijk. De mondiale beurzen schommelden tussen hoop en vrees. Aan de ene kant waren er zorgen over de oplopende inflatie en het daarmee samenhangende rentebeleid van centrale banken en aan de andere kant was er optimisme over de flink op stoom gekomen vaccinatieprogramma’s in de Westerse landen. Per […]

  Blik op de beurs april 2021

  De mondiale beurzen vervolgden over het algemeen ook in april de weg omhoog. Onze nationale beursbarometer, de AEX-index, steeg de afgelopen maand met 1,1% naar een slotstand van 707,56 punten en dat was meteen de hoogste maandstand in de geschiedenis van deze index.

  Beleggen in FinTech-bedrijven: onmisbaar in de digitale wereld

  Met onze modelportefeuilles zoeken we bij Duisenburgh continu de balans tussen risico en rendement. We kijken naar de fase waarin economieën en beurzen zich bevinden, hoe de gemiddelde koerswinstverhoudingen zijn, waar risico’s te verwachten zijn en waar we kansen zien. Ook kijken we naar mondiale trends. Een belangrijke trend waar we al geruime tijd in beleggen? De opkomst van de zogenoemde FinTech-bedrijven.

  Medewerkster in de spotlight: Barbet Verhalle

  Eind 2019 startte Barbet Verhalle bij Duisenburgh. Vanuit het kantoor in Venray begeleidt ze particulieren en ondernemers met passie en aandacht.