Bel ons

040 - 222 21 12

Ouderwets goed vermogensbeheer in Venray in een modern jasje

We leven in een tijd, in een wereld waarin banken zich steeds meer terugtrekken. Afspraken online plaatsvinden. En diensten via internet worden aangeboden.

Wij van Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens doen het anders. Wij kiezen voor dienstbaar. Voor persoonlijk. Voor vertrouwd. Noem het gerust ouderwets. Ouderwets goed in een modern jasje.

Voel u thuis bij ons vermogensbeheer in Venray
Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens biedt laagdrempelige dienstverlening op niveau. Ons doel is dat u zich thuis voelt. Bij ons gaat het altijd om het goede gesprek – en zo nodig meerdere gesprekken. Daarvoor komen we graag met u in contact. Het gaat om het beste rendement bij uw risicoprofiel en bij uw wensen. Bij Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens gaat het altijd om mensen.

Vermogensbeheer in Venray: prachtige locatie
Ook de plek waar we zitten, is de moeite waard. Een plek die barst van historie, natuur, sfeer en met een vleugje grandeur. Het Venrayse Annapark is een heerlijke omgeving die uitnodigt om ontspannen zaken te doen. Om te doen waar wij blij van worden, waar we goed in zijn: luisteren naar uw wensen, onafhankelijk advies geven, werken aan een duurzame vertrouwensrelatie.

Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens heeft ook in Weert de deuren geopend! Wij verwelkomen u graag op Gouverneurlaan 5 in Weert. Of neem eens een kijkje op onze eigen LinkedIn pagina!

Aangenaam!
Mensen voelen zich aangesproken door onze persoonlijke dienstverlening. Daarom hebben wij ons team sinds 2021 versterkt. Zo kunnen we aan onze hoge eigen standaard en aan uw persoonlijke wensen blijven voldoen. Samen zijn wij team Duisenburgh Vermogensregie.

Dit zijn onze vier dienstverleners:
Tjeerd Jenniskens
Barbet Verhalle
Gijs Luijkx
Hans Baetsen

Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens
Sint Annalaan 12
5804 AJ Venray

Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens
Gouverneurlaan 5
6002 EC Weert

Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor kunnen wij de continuïteit van onze dienstverlening volledig waarborgen.

Duisenburgh Vermogensregie is onderdeel van Duisenburgh Nederland. Hierdoor is ons advies voor u méér waard. Bij Duisenburgh Nederland hebben wij de beschikking over specialisten op het gebied van:

  • Bedrijfsadministratie
  • Fiscaal Advies
  • Zakelijke financieringen
  • Pensioenadvies
  • Financieel Advies
  • Hypotheekadvies

Duisenburgh Vermogensregie verschaft ons en u toegang tot alle gerenommeerde (internationale) beleggingsinstellingen en overige financiële partijen. Vanaf 2004 is Duisenburgh Vermogensregie actief als internationale specialist voor integrale vermogensregie, vermogensbegeleiding, beleggingsadvies, financiële planning en fiscaal advies.

Duisenburgh is opgericht door ervaren beleggingsspecialisten met allen een bancaire achtergrond. Onze beleggingsspecialisten hebben méér dan 25 jaar ervaring met beleggingsadvies en vermogensregie voor hoogvermogende klanten. Deze gebundelde bancaire ervaring en beleggingservaring staat garant voor degelijk en verstandig beleggingsadvies.

Zo beleg jij defensief én met resultaat

Onlangs vertelde ik al over de kracht van exponentiële groei. Jaarlijks 7% rendement behalen, leidt op langere termijn tot hoge rendementen en tot een forse toename van uw koopkracht. Op een looptijd van 30 jaar leidt een gemiddeld jaarlijks rendement van 7% tot in totaal 761,23% rendement. Ofwel; een inleg van € 100.000 bedraagt na 30 jaar 7% rendement in totaal € 761.225,50!

Blik op de beurs oktober 2021

Nadat september overwegend verliezen had opgeleverd voor aandelenbeleggers, ging in oktober het beursfeestje weer gewoon verder. De AEX-index, onze nationale beursbarometer steeg met maar liefst 5%, en daarmee kwam het voorlopige jaarrendement op een haar na al op 30%.

Blik op de beurs september 2021

Na een aantal fraaie beursmaanden werden beleggers in september geconfronteerd met dalende aandelenbeurzen. Het Chinese vastgoedbedrijf Evergrande kwam in problemen en beleggers werden hier tamelijk nerveus van.

De kracht van exponentiële groei

In deze tijden van lage tot zelfs negatieve renten, starten steeds meer spaarders met beleggen. Er zijn ook nog veel mensen die twijfelen. Zij accepteren dat ze geen rente krijgen en zijn blij met de zekerheid dat hun zuurverdiende spaargeld niet minder kan worden en zijn waarde behoudt. Maar is dat zo? Behoudt spaargeld zijn waarde? Nee. Ook met 0% rente en dus geen absolute waardedaling, behoudt spaargeld zijn waarde zeker niet.

Blik op de beurs juli 2021

Ook in juli vervolgde onze nationale beursbarometer, de AEX-index, zijn weg omhoog. Beleggers in deze index schreven een maandrendement op van 3,4% waarmee hun jaarrendement op meer dan 20% uitkwam. Onze oosterburen deden het iets rustiger aan: de Duitse DAX-index steeg fractioneel met 0,09% waardoor de voorlopige opbrengst voor beleggers dit jaar op 13,3% uitkwam. […]

Blik op de beurs juni 2021

Het beleggingsjaar 2021 is alweer halverwegeen dus de allerhoogste tijd voor een terugblik.

Blik op de beurs mei 2021

Afgelopen maand wisselde de stemming van beleggers behoorlijk. De mondiale beurzen schommelden tussen hoop en vrees. Aan de ene kant waren er zorgen over de oplopende inflatie en het daarmee samenhangende rentebeleid van centrale banken en aan de andere kant was er optimisme over de flink op stoom gekomen vaccinatieprogramma’s in de Westerse landen. Per […]

Blik op de beurs april 2021

De mondiale beurzen vervolgden over het algemeen ook in april de weg omhoog. Onze nationale beursbarometer, de AEX-index, steeg de afgelopen maand met 1,1% naar een slotstand van 707,56 punten en dat was meteen de hoogste maandstand in de geschiedenis van deze index.

Beleggen in FinTech-bedrijven: onmisbaar in de digitale wereld

Met onze modelportefeuilles zoeken we bij Duisenburgh continu de balans tussen risico en rendement. We kijken naar de fase waarin economieën en beurzen zich bevinden, hoe de gemiddelde koerswinstverhoudingen zijn, waar risico’s te verwachten zijn en waar we kansen zien. Ook kijken we naar mondiale trends. Een belangrijke trend waar we al geruime tijd in beleggen? De opkomst van de zogenoemde FinTech-bedrijven.

Medewerkster in de spotlight: Barbet Verhalle

Eind 2019 startte Barbet Verhalle bij Duisenburgh. Vanuit het kantoor in Venray begeleidt ze particulieren en ondernemers met passie en aandacht.