Bel ons

040 - 222 21 12

Neem vrijblijvend contact met ons op


  Ouderwets goed in een modern jasje

  We leven in een tijd, in een wereld waarin banken zich steeds meer terugtrekken. Afspraken online plaatsvinden. En diensten via internet worden aangeboden.

  Wij van Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens doen het anders. Wij kiezen voor dienstbaar. Voor persoonlijk. Voor vertrouwd. Noem het gerust ouderwets. Ouderwets goed in een modern jasje.

  Voel u thuis
  Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens biedt laagdrempelige dienstverlening op niveau. Ons doel is dat u zich thuis voelt. Bij ons gaat het altijd om het goede gesprek – en zo nodig meerdere gesprekken. Het gaat om het beste rendement bij uw risicoprofiel en bij uw wensen. Bij Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens gaat het altijd om mensen.

  Prachtige locatie
  Ook de plek waar we zitten, is de moeite waard. Een plek die barst van historie, natuur, sfeer en met een vleugje grandeur. Het Venrayse Annapark is een heerlijke omgeving die uitnodigt om ontspannen zaken te doen. Om te doen waar wij blij van worden, waar we goed in zijn: luisteren naar uw wensen, onafhankelijk advies geven, werken aan een duurzame vertrouwensrelatie.

  Kijk gerust ook eens rond op onze eigen LinkedIn pagina!

  Aangenaam!
  Mensen voelen zich aangesproken door onze persoonlijke dienstverlening. Daarom hebben wij ons team sinds 2021 versterkt. Zo kunnen we aan onze hoge eigen standaard en aan uw persoonlijke wensen blijven voldoen. Samen zijn wij team Duisenburgh Vermogensregie.

  Dit zijn onze dienstverleners:
  Tjeerd Jenniskens
  Hans Baetsen

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor kunnen wij de continuïteit van onze dienstverlening volledig waarborgen.

  Duisenburgh Vermogensregie is onderdeel van Duisenburgh Nederland. Hierdoor is ons advies voor u méér waard. Bij Duisenburgh Nederland hebben wij de beschikking over specialisten op het gebied van:

  • Bedrijfsadministratie
  • Fiscaal Advies
  • Zakelijke financieringen
  • Pensioenadvies
  • Financieel Advies
  • Hypotheekadvies

  Duisenburgh Vermogensregie verschaft ons en u toegang tot alle gerenommeerde (internationale) beleggingsinstellingen en overige financiële partijen. Vanaf 2004 is Duisenburgh Vermogensregie actief als internationale specialist voor integrale vermogensregie, vermogensbegeleiding, beleggingsadvies, financiële planning en fiscaal advies.

  Duisenburgh is opgericht door ervaren beleggingsspecialisten met allen een bancaire achtergrond. Onze beleggingsspecialisten hebben méér dan 25 jaar ervaring met beleggingsadvies en vermogensregie voor hoogvermogende klanten. Deze gebundelde bancaire ervaring en beleggingservaring staat garant voor degelijk en verstandig beleggingsadvies.

  Blik op de beurs juni 2021

  Het beleggingsjaar 2021 is alweer halverwegeen dus de allerhoogste tijd voor een terugblik.