Bel ons

040 - 222 21 12

Neem vrijblijvend contact met mij op:


  Contactgegevens:

  06-54 29 72 23
  cvelssen@duisenburgh.nl
  Duisenburgh Eindhoven

  Even voorstellen: Frank van Daal

  Meer betekenen voor klanten

  Mijn carrière is begonnen bij de Rabobank Aalst-Waalre. Hier werkte ik als hypotheekspecialist. Na in verschillende functies binnen het bankwezen werkzaam te zijn geweest, wilde ik meer betekenen voor mijn klanten dan een bank kon bieden. In 2004 heb ik daarom de stap genomen om een eigen financieel advieskantoor te starten. Met Bancare totaal kon ik mijn passie voor het vak verder uitdiepen en mijn klanten de aandacht geven die ze verdienen. Bancare totaal verzorgde financieel advies, beleggingsadvies en (zakelijke) financieringen. Al gauw had ik behoefte aan een paar extra handen en met de komst van Barry Jansen in 2005 was het fundament voor Duisenburgh, gelegd.

   

  Totaalpakket

  Nadat in 2008 René van den Groenendaal als beleggingsspecialist zijn intrede deed, kon Duisenburgh Vermogensregie worden opgericht. Met Tommy Meeuws van (destijds) AdSolva was de samenwerking met een administratiekantoor en fiscaal advieskantoor een feit. Hiermee was het financiële totaalconcept compleet en vanaf dat moment bieden wij onze klanten een unieke financiële dienstverlening en kunnen wij hen van A tot Z ontzorgen. Zowel voor zakelijke als voor privé aangelegenheden.

   

  Mijn rol bij Duisenburgh

  Bij Duisenburgh ben ik verantwoordelijk voor mijn eigen klanten. Dit zijn voornamelijk vermogende ondernemers. Als Master Financial Planner (MFP) zijn mijn aandachtsgebieden financiële planning en vermogensregie. Als Directeur-Eigenaar ben ik tevens verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen Duisenburgh. Omdat ik zelf ook ondernemer ben, begrijp ik de vraagstukken van mijn klanten erg goed.

   

  Een goede balans tussen werk en privé

  Wanneer je hard werkt is het noodzakelijk om ook op tijd te ontspannen. Dit doe ik het liefst samen met mijn vrouw en mijn 2 kinderen. Ook hou ik erg van sport en muziek. Tijdens het mountainbiken kan ik mijn energie kwijt en maak ik mijn hoofd leeg. Deze balans is voor mij erg belangrijk. Zo lukt het mij om iedere dag het beste uit mijzelf halen.

  Eindhovenseweg
  5582 HR Waalre

  Provincialeweg 2c
  5563 AH  Westerhoven

  06-53762009
  PRijnsburger@duisenburgh.nl

  Vermogensregie

  Bij Duisenburgh gaan we verder dan alleen het samenstellen van uw beleggingsportefeuille. Wij brengen graag uw totale financiële positie in kaart en bepalen van daaruit samen met u welke beleggingsoplossingen passend zijn. Dat proces, dat wij ‘vermogensregie’ noemen, is mij op het lijf geschreven. Met mijn ervaring en kennis op het gebied van financiële planning en beleggen kan ik het maatwerk leveren dat u zoekt.

  Mijn visie

  Beleggen is de afgelopen jaren ingewikkelder geworden. Het speelveld heeft zich verder verbreed en is complexer geworden. Dit levert kansen op maar maakt het ook moeilijk om overzicht te houden en constant de juiste beslissingen te nemen. Omdat financiële markten in beweging zijn, vereist uw portefeuille continue zorg en aandacht. Het is mijn vak om u te adviseren hoe u uw portefeuille kunt laten aansluiten bij de actualiteit.
  Uw wensen en doelstellingen zijn voor mij het uitgangspunt. Natuurlijk is rendement belangrijk, maar het is essentieel dat u niet meer risico loopt dan u acceptabel vindt. Als specialist sta ik u hierin graag bij. Het is mijn taak om de risico’s te bewaken en om samen met u een beleggingsportefeuille op te bouwen die u in staat stelt om uw doelstellingen te realiseren.
  In 2001 begon ik in de financiële wereld. Ik kan dus met recht stellen dat ik vooral de moeilijke beleggingsjaren heb meegemaakt en dat ik de klappen van de zweep ken. Deze roerige periode heeft veel beleggers en adviseurs met twee voeten op de grond gezet. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik er van doordrongen ben dat het zeer belangrijk is om me niet te laten verblinden door de waan van het moment. Voor mij is het een prachtige beloning om uw beleggingsportefeuille op een evenwichtige manier door goede en minder succesvolle beleggingsjaren te loodsen.

  Financieel totaaladvies van Duisenburgh

  Op basis van mijn ervaring en kennis als beleggingsadviseur adviseer ik mijn klanten. Mijn kennis van financiële planning stelt me in staat om op een breder financieel vlak uw gesprekspartner te zijn. Maar als partner van Duisenburgh Vermogensregie heeft mijn beleggingsadvies voor u nog méér waarde.

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor is de continuïteit van mijn dienstverlening volledig gewaarborgd.

  Eindhoven

  Vanaf het begin (2001) van mijn loopbaan ben ik actief in het Eindhovense. Eindhoven is een prachtige regio met talloze grote en kleinere innovatieve ondernemingen. Na ’t Gooi is het de rijkste regio van Nederland met de grootste dichtheid vermogenden. De meeste vermogenden wonen overigens niet in Eindhoven zelf maar in de aangrenzende gemeenten; een gebied met een groot potentieel en vele uitdagingen. Voor mij is het dan ook een logische keuze om mijn werkzaamheden rond Eindhoven te concentreren. Met mijn kennis van de regio is het voor mij een prachtige omgeving om de diensten van Duisenburgh verder uit te dragen. Ik zie er naar uit om u te ontmoeten!

  Wat kunt u van mij verwachten:

  • Een professionele gesprekspartner op financieel gebied;
  • Een ervaren beleggingsspecialist
  • Een persoonlijke benadering (ik ben uw vaste adviseur);
  • Onafhankelijk vermogensadvies;
  • Een breed scala aan beleggingsoplossingen (geen eigen producten);
  • Een eenduidige en transparante vergoedingsstructuur.

  Onafhankelijk beleggingsadvies

  • U krijgt van mij geen omzetgedreven advies. Er geldt een strikte scheiding tussen advies en depotbank.
  • U betaalt mij voor mijn beleggingsadvies of voor mijn vermogensregie. Ik ontvang geen overige vergoedingen.
  • Duisenburgh Vermogensregie kent geen eigen beleggingsproducten.
  • Er bestaat geen eigendomsrelaties met banken of andere financiële instellingen.
  • Wij zijn géén bank. Samen met u selecteren wij een depotbank, waar u het beste uw rekening kunt aanhouden.
  • Wij zijn géén vermogensbeheerder. We begeleiden uw vermogen bij vermogensbeheerders van uw keuze.

  Financieel totaaladvies van Duisenburgh

  Op basis van mijn ervaring en kennis als beleggingsadviseur adviseer ik mijn klanten. Mijn kennis van financiële planning stelt me in staat om op een breder financieel vlak uw gesprekspartner te zijn. Maar als partner van Duisenburgh Vermogensregie heeft mijn beleggingsadvies voor u nog méér waarde.

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor is de continuïteit van mijn dienstverlening volledig gewaarborgd.

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor kan ik de continuïteit van mijn dienstverlening volledig waarborgen.

  Duisenburgh Vermogensregie is onderdeel van Duisenburgh Nederland. Hierdoor is mijn advies voor u méér waard. Bij Duisenburgh Nederland heb ik de beschikking over specialisten op het gebied van:

  • Bedrijfsadministratie
  • Fiscaal Advies
  • Zakelijke financieringen
  • Zakelijke verzekeringen
  • Pensioenadvies
  • Financieel Advies
  • Hypotheekadvies
  • Verzekeringsadvies

  Duisenburgh Vermogensregie verschaft mij en u toegang tot alle gerenommeerde (internationale) beleggingsinstellingen en overige financiële partijen. Vanaf 2004 is Duisenburgh Vermogensregie actief als internationale specialist voor integrale vermogensregie, vermogensbegeleiding, beleggingsadvies, financiële planning en fiscaal advies.

  Duisenburgh is opgericht door ervaren beleggingsspecialisten met allen een bancaire achtergrond. Onze beleggingsspecialisten hebben méér dan 25 jaar ervaring met beleggingsadvies en vermogensregie voor hoogvermogende klanten. Deze gebundelde bancaire ervaring en beleggingservaring staat garant voor degelijk en verstandig beleggingsadvies.