Bel ons

040 - 222 21 12

Ellen Waterreus – von Reeken werkt sinds 1 februari 2021 bij Duisenburgh. Ze is Intern Accountmanager Vermogensregie.

“Ruim 22 jaar was ik werkzaam binnen verschillende lokale Rabobanken, in diverse functies. Van Medewerker Geldhandelingen naar Adviseur Particulieren. En van Binnendienst Hypotheken & Vermogen en Financieel Assistent naar Financieel Adviseur. Ik kreeg vele mooie kansen, vertrouwen en beleefde er veel werkplezier. Mijn kracht ligt vooral in het organiseren, plannen en het ontzorgen van mijn klanten én adviseurs. Deze kwaliteiten kon ik niet meer helemaal kwijt in mijn functie binnen de Rabobank. En alsof het zo moest zijn kwam er ineens iets anders moois op mijn pad: de functie van Intern Accountmanager Vermogensregie bij Duisenburgh.”

“Ik trok de stoute schoenen aan en stuurde eigenaar Frank van Daal een bericht met de vraag of we niet eens een kop koffie konden drinken. De volgende dag zat ik al met Frank aan tafel in het statige pand in Waalre. Na dit moment volgde nog een gesprek met eigenaar Rene van den Groenendaal en Christiaan van Elssen. Toen ik naar buiten liep, wist ik: bij dit mooie bedrijf wil ik aan de slag!” Het heeft zo mogen zijn!

Vermogensregie

“Binnen de afdeling Vermogensregie bedienen wij vermogende ondernemers, instellingen, particulieren en families wanneer zij ervoor kiezen de zorg over hun vermogen uit handen te geven. “Ik ben het eerste aanspreekpunt voor onze aangesloten vermogensadviseurs en onze cliënten. Ik help hen bij administratieve zaken, stel de openingsdocumenten van nieuwe rekeningen en effectendepots op en draag zorg voor de afhandeling en dossiervorming hiervan. Ook bereid ik de facturatie richting cliënten voor, onderhoud ik contacten met (depot)banken en externe vermogensbeheerders en sluit ik aan bij bepaalde klantafspraken. Dit alles maakt mijn functie heel divers en ontzettend leuk.”

“Binnen Duisenburgh heerst een open cultuur en relaxte sfeer. Medewerkers zijn gedreven, er is alle vertrouwen en de lijntjes tussen de verschillende afdelingen zijn kort. Dit zorgt voor een optimale samenwerking.”

Brabantse gezelligheid

“Samen met mijn man Bastiaan en onze zonen Rik (9) en Tijs (4) woon ik in Dommelen. We zijn graag lekker buiten: aan het fietsen of wandelen. Ook genieten we graag samen met familie en vrienden van de Brabantse gezelligheid. Thuis, maar zeker ook in de lokale restaurantjes en op de terrassen!”

Auteur

Ellen Waterreus - von Reeken