Bel ons

040 - 222 21 12

Bondgenoot Jack Verkamman stelt zich voor

Sinds augustus vorig jaar woon ik met mijn vrouw Jeannette en onze dochter Alice met veel plezier aan de Fortlaan. Oorspronkelijk komen we van Barendrecht waar ook onze kinderen zijn opgegroeid. Toen het unieke stekkie aan de Fortlaan werd aangeboden waren we meteen verkocht en daar hebben we zeker geen spijt van! Wat een heerlijke en rustige omgeving, mooie natuur met de dynamiek van de dorpshaven en het Fort. Aan onze levensloopbestendige woning is mijn kantoor gevestigd.

Waar is uw bedrijf gevestigd, en wat zijn de unieke eigenschappen van uw bedrijf?

Wij zijn gevestigd aan Fortlaan 19 maar hebben ook een kantoor in Yerseke en spreekruimten elders onder het motto; ‘altijd dichtbij de klant’. Vermogensadvisering in brede zin van het woord, is al vele jaren mijn vakgebied. Als ondernemer ben ik sinds 2014 aangesloten bij Duisenburgh Vermogensregie Nederland zodat o.a. continuïteit, kennis, AFM en compliance toezicht gewaarborgd zijn. Naast effectenportefeuilles onder advies of een vorm van vermogensbeheer, kijken wij verder, zo denken wij ook mee bij investeringen in bijvoorbeeld hypothecaire financieringen van ondernemersprojecten of vastgoed. Als DSi vermogensspecialist en FFP financieel planner denk ik financieel in de breedte met mijn klanten mee. Het gaat primair niet om een product maar om het klantbelang!

Wat is uw verbinding met Fort Buitensluis?

Sinds kort zijn wij woonachtig als ‘buren’ van het Fort. Zelfs onze staatnaam is ernaar vernoemd. Natuurlijk dragen wij het initiatief van renovatie en herontwikkeling een warm hart toe. Het Fort is als waterfort een bijzonder stuk erfgoed van de Hoeksche Waard waar we zuinig op moeten zijn en waar veel meer uit te halen valt.

Waarom vindt u het belangrijk om Fort Buitensluis te sponsoren?

Sponsoring van het project is voor ons een stukje maatschappelijke betrokkenheid voor iets waar we zuinig op moeten zijn. Er is veel geld nodig om de ambities te verwezenlijken en het is mooi wanneer we daar een ‘steentje’ aan kunnen bijdragen (onder het motto ‘vele steentjes maken een heel Fort’)

Wat zijn uw verwachtingen van het gerenoveerde Fort?

Wat zou het prachtig zijn wanneer het Fort straks gebruikt kan worden als toeristische trekpleister met rondleidingen, als uitzichtpunt over het water en als trouwlocatie.

Ook sponsor worden? Bekijk hier de mogelijkheden.

Actuele vacatures

Vacature Procesadviseur Beleggen

Je gaat niet alleen risico’s inschatten en processen optimaliseren, maar ook onze organisatie bewust maken van het belang van deze thema’s. Jouw doel is een betrouwbare en integere organisatie, waarbij altijd gekeken wordt naar verbeterkansen.

Vacature Fiscalist-Fiscaal Adviseur

100% onafhankelijk advies, persoonlijke aandacht en alle noodzakelijke expertise onder een dak: dat is wat wij aan onze relaties te bieden hebben. Bij Duisenburgh werken we samen aan één gemeenschappelijk doel: het volledig ontzorgen van vermogende relaties en actieve ondernemers. En jij speelt daar een belangrijke rol in.

Auteur

Jack Verkamman