Bel ons

040 - 222 21 12

Neem vrijblijvend contact met mij op:


  Financieel totaaladvies van Duisenburgh

  Op basis van onze ervaring en kennis als beleggingsadviseurs adviseren wij onze relaties. Onze kennis van financiële planning stelt ons in staat om op een breder financieel vlak uw gesprekspartner te zijn. Maar als partners van Duisenburgh Vermogensregie heeft onze beleggingsadvies voor u nog méér waarde.

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor is de continuïteit van onze dienstverlening volledig gewaarborgd.

  Onafhankelijk beleggingsadvies

  • U krijgt van ons geen omzetgedreven advies. Er geldt een strikte scheiding tussen advies en depotbank.
  • U betaalt ons voor ons beleggingsadvies of voor ons vermogensregie. Wij ontvangen geen overige vergoedingen.
  • Duisenburgh Vermogensregie kent geen eigen beleggingsproducten.
  • Er bestaat geen eigendomsrelaties met banken of andere financiële instellingen.
  • Wij zijn géén bank. Samen met u selecteren wij een depotbank, waar u het beste uw rekening kunt aanhouden.

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor kunnen wij de continuïteit van onze dienstverlening volledig waarborgen.

  Duisenburgh Vermogensregie is onderdeel van Duisenburgh Nederland. Hierdoor is ons advies voor u méér waard. Bij Duisenburgh Nederland hebben wij de beschikking over specialisten op het gebied van:

  • Bedrijfsadministratie
  • Fiscaal Advies
  • Zakelijke financieringen
  • Zakelijke verzekeringen
  • Pensioenadvies
  • Financieel Advies
  • Hypotheekadvies

  Duisenburgh Vermogensregie verschaft ons en u toegang tot alle gerenommeerde (internationale) beleggingsinstellingen en overige financiële partijen. Vanaf 2004 is Duisenburgh Vermogensregie actief als internationale specialist voor integrale vermogensregie, vermogensbegeleiding, beleggingsadvies, financiële planning en fiscaal advies.

  Duisenburgh is opgericht door ervaren beleggingsspecialisten met allen een bancaire achtergrond. Onze beleggingsspecialisten hebben méér dan 25 jaar ervaring met beleggingsadvies en vermogensregie voor hoogvermogende klanten. Deze gebundelde bancaire ervaring en beleggingservaring staat garant voor degelijk en verstandig beleggingsadvies.

  Wilt u meer weten over onze unieke werkwijze? Kijk dan gerust eens rond op onze LinkedIn pagina. Of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Partner in de Spotlight: Mark Tigelaar

  Samen met Duisenburgh bouwen ondernemende vermogensregisseurs en vermogensbeheerders hun eigen onderneming op. Duisenburgh geeft hen een solide basis; met voldoende expertise en de juiste hulp. Marcel van der Veer werd onlangs partner van Duisenburgh. Ook hij opereert nu onder onze gevestigde naam.

  Partner in de Spotlight: Marcel van der Veer

  ‘’Als trusted advisor ben ik degene die mijn relaties als eerste bellen bij financiële vraagstukken. Vanuit oprechte interesse in mijn relaties geeft het mij energie om hen volledig te ontzorgen op financieel gebied. Ik wil mensen écht begrijpen, zodat we samen tot de beste financiële oplossing komen.