Bel ons

040 - 222 21 12

Neem vrijblijvend contact met mij op:


  Even voorstellen: Marcel van der Veer

  Na een korte periode bij Rabobank deed ik ervaring op bij Fortis/MeesPierson. De afgelopen zestien jaar werkte ik als Senior Adviseur Beleggen en Private Banker bij ING Private Banking. Maar ik merkte dat de ontwikkelingen bij de grootbanken niet meer bij mij als adviseur pasten. Om mijn werk goed te doen – behoeften in kaart brengen, rust creëren en optimaal rendement behalen – wil ik een vertrouwensband kunnen blijven opbouwen met mijn relaties. Daar is tijd en ruimte voor nodig. Persoonlijk aan de keukentafel, of op kantoor. Want alleen samen nemen we de juiste beslissingen. In mijn eigen onderneming heb ik die tijd en ruimte.

  De afgelopen jaren heb ik daarin samen opgetrokken met een partner, die inmiddels heeft besloten zijn carrière een nieuwe wending te geven. Dat was even schakelen. Tegelijkertijd vind ik werkgeluk zo belangrijk, dat ik hem alleen maar bij deze keuze kon ondersteunen. Ik haal mijn werkgeluk nu weer uit het verder vormgeven van Vermogensregie van der Veer, waarbij echte aandacht voor mijn relaties centraal staat en blijft. Met de ondersteuning van het Duisenburgh hoofdkantoor in mijn bedrijfsvoering, kan ik mij daar gelukkig op blijven richten. Voor de klant van nu én de toekomst verandert er dan ook niets. Ik blijf hun vaste aanspreekpunt en er staat nog steeds een professioneel en goed georganiseerde machine achter me.

  Financieel totaaladvies van Duisenburgh

  Op basis van onze ervaring en kennis als beleggingsadviseurs adviseren wij onze relaties. Onze kennis van financiële planning stelt ons in staat om op een breder financieel vlak uw gesprekspartner te zijn. Maar als partners van Duisenburgh Vermogensregie heeft onze beleggingsadvies voor u nog méér waarde.

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor is de continuïteit van onze dienstverlening volledig gewaarborgd.

  Onafhankelijk beleggingsadvies

  • U krijgt van ons geen omzetgedreven advies. Er geldt een strikte scheiding tussen advies en depotbank.
  • U betaalt ons voor ons beleggingsadvies of voor ons vermogensregie. Wij ontvangen geen overige vergoedingen.
  • Duisenburgh Vermogensregie kent geen eigen beleggingsproducten.
  • Er bestaat geen eigendomsrelaties met banken of andere financiële instellingen.
  • Wij zijn géén bank. Samen met u selecteren wij een depotbank, waar u het beste uw rekening kunt aanhouden.

  Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor kunnen wij de continuïteit van onze dienstverlening volledig waarborgen.

  Duisenburgh Vermogensregie is onderdeel van Duisenburgh Nederland. Hierdoor is ons advies voor u méér waard. Bij Duisenburgh Nederland hebben wij de beschikking over specialisten op het gebied van:

  • Bedrijfsadministratie
  • Fiscaal Advies
  • Zakelijke financieringen
  • Zakelijke verzekeringen
  • Pensioenadvies
  • Financieel Advies
  • Hypotheekadvies

  Duisenburgh Vermogensregie verschaft ons en u toegang tot alle gerenommeerde (internationale) beleggingsinstellingen en overige financiële partijen. Vanaf 2004 is Duisenburgh Vermogensregie actief als internationale specialist voor integrale vermogensregie, vermogensbegeleiding, beleggingsadvies, financiële planning en fiscaal advies.

  Duisenburgh is opgericht door ervaren beleggingsspecialisten met allen een bancaire achtergrond. Onze beleggingsspecialisten hebben méér dan 25 jaar ervaring met beleggingsadvies en vermogensregie voor hoogvermogende klanten. Deze gebundelde bancaire ervaring en beleggingservaring staat garant voor degelijk en verstandig beleggingsadvies.

  Wilt u meer weten over onze unieke werkwijze? Kijk dan gerust eens rond op onze LinkedIn pagina. Of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Partner in de Spotlight: Marcel van der Veer

  ‘’Als trusted advisor ben ik degene die mijn relaties als eerste bellen bij financiële vraagstukken. Vanuit oprechte interesse in mijn relaties geeft het mij energie om hen volledig te ontzorgen op financieel gebied. Ik wil mensen écht begrijpen, zodat we samen tot de beste financiële oplossing komen.