Streling voor oor, oog en tong

Met ingang van dit seizoen hebben we ons als sponsor verbonden aan Stratumseind Klassiek (www.stratumseindklassiek.nl). In januari waren we sponsor van de maand en hebben we met een aantal genodigden mogen genieten van prachtige kamermuziekconcerten uitgevoerd door jonge musici.

Stratumseind Klassiek is een jong podium en bezig aan het derde seizoen. Het initiatief draait volledig op de enthousiaste, deskundige inzet van een handvol vrijwilligers. Ze bieden overwegend jonge, aanstormende musici de kans zich te presenteren. Daarnaast stellen ze de inwoners van (de regio) Eindhoven in staat een kwalitatief hoogwaardig concert van ongeveer een uur bij te wonen tegen een prijs die veel mensen als muziek in de oren klinkt namelijk € 12,50.

De concerten vinden plaats in de exporuimte van de Kazerne. Deze intieme zaal heeft een prachtige akoestiek. Het unieke is dat je op korte afstand van de musici zit en na afloop van het concert is voldoende gelegenheid om de musici te spreken en gesigneerde cd’s te kopen. In het stijlvolle café-restaurant van De Kazerne kun je kunst, installaties en/of design bewonderen en uiteraard je te goed doen aan spijs en drank.

Duisenburgh draagt graag een steentje bij aan Stratumseind Klassiek omdat muziek mensen verbindt en zorgen wegneemt. Dit sluit volledig aan bij onze bedrijfsfilosofie. Wilt u een keer mee naar een concert van Stratumseind Klassiek? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@duisenburgh.nl