Topsport en entertainment, het is net als ondernemen!

Sinds vijf weken versterk ik het team van Duisenburgh. Als vermogensregisseur heb ik het voorrecht om dagelijks te mogen werken met topsporters en entertainers. Een bijzondere groep van relaties. Eén van de kenmerken is dat zij net als ondernemers heel hard werken om het maximale resultaat te bereiken. Los van het behalen van een Europese titel, Wereldkampioenschap, Gouden medaille op de Olympische Spelen of het winnen van de Televizier ring, staan vooral de stappen naar dit doel centraal. Het blijven ontwikkelen, verbeteren, doorpakken en herhalen. Waarbij plezier de rode draad vormt om dit vol te kunnen houden.

Wanneer je voor dat hoogst haalbare resultaat gaat is 100% focus gevraagd op datgene waar je goed in bent. Zaken zoals je financiële huishouding moeten geen storende factor zijn. Ik help om inzicht te geven in de situatie nu én in toekomst. Er voor zorgen dat er ook na de sportcarriére rust en  de financiële ruimte is om je te ontwikkelen richting een maatschappelijke carrière. Of er voor te zorgen dat in een periode van minder opdrachten of het net niet winnen van wedstrijden er vermogen is om die periode te overbruggen. Hoe fijn is het dat je op die momenten je financieel geen zorgen hoeft te maken?

Vandaar mijn titel “topsport en entertainment is net als ondernemen”. Ondernemers zijn misschien minder goed op het toneel, op het podium, of in het beklimmen van de Alpe d’Huez maar hebben een andere kwaliteit om het bedrijf succesvol te laten zijn. Een van die succesfactoren is het uitbesteden van zaken waar een ander beter in is. Zo kom je samen tot het beste resultaat!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor topsport- en entertainment? Neem dan contact op via 040-222 21 12 of bvdhurk@duisenburgh.nl  Ik hoor graag van je.