Bel ons

040 - 222 21 12

Neem vrijblijvend contact met mij op


  Contactgegevens:

  06-40288263
  tkemps@duisenburgh.nl
  Duisenburgh Vermogensregie Kemps

  Even voorstellen: Theo Kemps

  Sinds 1998 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en help ik mensen met vraagstukken over hun vermogen. Ik heb dit gedaan in verschillende functies waaronder DSI Senior Beleggingsspecialist en de laatste jaren als teamleider beleggingen Rabobank Nederland READ Eindhoven. In 2016 ben ik gestart als partner bij Duisenburgh Vermogensregie.

  Duisenburgh Vermogensregie Kemps
  Kopersteeg 13
  5708 ZG Helmond

  Eindhoven – Helmond – Deurne – Veghel

  Vermogensregie en vermogensbeheer in Helmond

  De keuze voor Duisenburgh Vermogensregie geeft mij de mogelijkheid als zelfstandig ondernemer in de beleggingsdienstverlening aan de slag te gaan. Ik heb gekozen voor een onafhankelijke partij met een goede reputatie op het gebied vermogensregie, vermogensbeheer en beleggingsadvies. Deze samenwerking geeft de vrijheid om de keuzes te maken die het beste bij u passen. Uw wensen en doelstellingen staan centraal. Ik ben niet alleen uw adviseur maar ook direct belanghebbende. Uw belang is mijn belang. Beleggen draait om vertrouwen, goede research en een vermogensplan als basis. Persoonlijk contact als de markt erom vraagt of omdat dit past bij uw wensen. Ik streef naar een langdurige relatie op basis van wederzijds vertrouwen.

  Samenwerking

  Eind jaren negentig gingen de beurzen wereldwijd door “het dak” en was beleggen een “hot” onderwerp. Zelf ben ik toen besmet geraakt met het beleggingsvirus en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Deze beslissing is een van de beste uit mijn loopbaan. Het maximale rendement behalen met uw vermogen zonder daarbij de risico’s uit het oog te verliezen. U wilt zelf betrokken zijn bij de aankopen en verkopen van beleggingsfondsen en trackers.  Soms wilt u een positie innemen in een aandeel van uw eigen keuze. Ik ben uw klankbord die door de samenwerking weet of dit bij u past.

  Vermogensbeheer in regio Eindhoven – Helmond – Deurne – Veghel

  Als geboren en getogen Nuenenaar heb ik afgelopen 18 jaar gewerkt in de regio Eindhoven/Helmond. Mijn relaties bevinden zich verspreid over heel Nederland waarbij de afstand voor mij persoonlijk geen probleem is, ik stap graag in de auto en bezoek u thuis of op de zaak.

  Voor mijn periode als beleggingsadviseur werkte ik bijna 10 jaar in de farmaceutische industrie en was het aanspreekpunt voor huisartsen en specialisten voor een pakket cardiovasculaire producten. Het financieel plaatje van een medisch specialist verdient extra aandacht en is nooit standaard. Door mijn ervaring met medici weet ik dit goed te plaatsen, zodat dit past in uw vermogensplan. Dit plan is de basis voor beheerportefeuille (waarbij we alles uit handen nemen) of voor een adviesportefeuille waarbij we frequent overleggen over de inhoud en u zelf invloed heeft op de keuzes.

  Als zelfstandig ondernemer heb ik een “natuurlijke” band met DGA’s en het MKB en snap ik wat u voelt en wilt bereiken. Voor ondernemers door ondernemers.

  Affiniteit

   Vastgoed en vermogensbeheer in Helmond

  In 2017 heb ik  de opleiding  Kandidaat Register Makelaar Taxateur succesvol afgerond en ben ik dus naast beleggingsspecialist ook makelaar. Dit is een mooie aanvulling op mijn bestaande expertise waardoor ik u ook over vastgoed nog breder kan adviseren. Wat doen we met het bedrijfspand bij bedrijfsbeëindiging of overdracht? Hoe past dit in het financiële plaatje en wat zijn de gevolgen voor de toekomst? Wilt u direct of indirect beleggen in vastgoed en wat is voor u de beste keuze? Is uw interesse gewekt of wilt u meer weten. Graag maak ik persoonlijk met u kennis en bepalen we dan of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

  Wat kunt u van mij verwachten:

  • Een professionele gesprekspartner op financieel gebied
  • Een ervaren beleggingsspecialist
  • Een persoonlijke benadering (ik ben uw vaste adviseur)
  • Onafhankelijk vermogensadvies of vermogensbeheer
  • Een breed scala aan beleggingsoplossingen (geen eigen producten)
  • Een eenduidige en transparante vergoedingsstructuur

  Onafhankelijk beleggingsadvies

  • U krijgt van mij geen omzet gedreven advies. Er geldt een strikte scheiding tussen advies en depotbank.
  • U betaalt mij voor het beleggingsadvies of voor de vermogensbeheer. Ik ontvang geen overige vergoedingen van derden.
  • Duisenburgh Vermogensregie heeft geen eigen beleggingsproducten.
  • Er bestaat geen eigendomsrelaties met banken of andere financiële instellingen.
  • Wij zijn géén bank. Samen met u selecteren wij een depotbank, waar u het beste uw rekening kunt aanhouden.

  Financieel totaaladvies van Duisenburgh

  Op basis van mijn ervaring en kennis als beleggingsadviseur adviseer ik mijn klanten. Mijn kennis van financiële planning stelt me in staat om op een breder financieel vlak uw gesprekspartner te zijn. Maar als partner van Duisenburgh Vermogensregie heeft mijn beleggingsadvies voor u nog méér waarde. Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor is de continuïteit van mijn dienstverlening volledig gewaarborgd.

  Wilt u meer weten over onze unieke werkwijze? Kijk dan gerust eens rond op onze LinkedIn pagina. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Blik op de Beurs juli 2024: zet uw vermogen aan het werk

  Techhausse leidt de beurzen naar nieuwe records. De stijging van wereldwijde aandelenbeurzen in de eerste zes maanden van 2024 werd veroorzaakt door de aanhoudende techrally onder aanvoering van Nvidia. Hoewel de verwachte beleidsrenteverlagingen er vooralsnog niet zijn gekomen, stegen de Magnificent Seven, Tesla uitgezonderd, fors. Zo’n dertig procent van het rendement van S&P 500 was afkomstig van Nvidia alleen. Het aandeel was, gemeten naar marktkapitalisatie, zelfs even het meest waardevolle bedrijf ter wereld.

  Blik op de beurs april: zet uw vermogen aan het werk. Mooie resultaten in het eerste kwartaal.

  De financiële markten behouden hun opwaartse trend, nog steeds gedreven door de verwachtingen dat de FED de rente dit jaar driemaal zal verlagen. De inflatie lijkt onder controle, maar daalt minder snel dan verwacht. De onrust in de wereld, de oorlogen in Gaza en Oekraïne en de herverkiezing van Poetin hebben nauwelijks invloed op het sentiment. Beleggers blijven onveranderd positief. De afgelopen week sloot de AEX-index vier keer op een All Time High!

  Blik op de beurs december: zet uw vermogen aan het werk. Eindejaarsrally 2023 gestart?

  De financiële markten behouden hun opwaartse trend, nog steeds gedreven door de verwachtingen ten aanzien van het einde van de monetaire verkrapping aan beide zijden van de Atlantische Oceaan. Europese aandelen bereikten eind november het hoogste punt in twee maanden. Beleggers lijken zich klaar te maken voor de belangrijke inflatiecijfers uit de Verenigde Staten en de eurozone. Als deze de verwachting ondersteunen dat de wereldwijde rentetarieven hun hoogtepunt hebben bereikt kan de eindejaarsrally nog versnellen.

  Blik op de beurs september 2023: Jackson Hole geeft geen duidelijkheid

  Het gevecht tegen de inflatie was het belangrijkste onderwerp op het symposium van de Fed in het Amerikaanse Jackson Hole. Zowel Fed-voorzitter Jerome Powell als Christine Lagarde president van de Europese centrale bank hielden een toespraak. Beide wogen hun woorden en geven aan dat mogelijke renteverhogingen op basis van economische data kunnen worden doorgevoerd. Hierbij heeft de Amerikaanse Fed beduidend meer ruimte dan de ECB.

  Blik op de beurs december 2022, herstel van de beurs? Kansen voor 2023!

  De inflatie laat een daling zien maar is met ruim 11% nog steeds zeer hoog. De verwachting is dat de inflatie verder gaat dalen. Ook de Amerikaanse FED heeft aangegeven dat de stappen waarmee de rente zal worden verhoogd worden verkleind. In december zal deze na verwachting met 0,5% stijgen waar voorheen stappen van 0,75% werden gezet. Dit moet ervoor zorgen dat de economie niet teveel schade oploopt. De verwachting is dat zowel Amerika als Europa in een milde recessie terecht zal komen. Voor de tweede helft van 2023 is het niet uit te sluiten dat de rente in de VS alweer zal worden verlaagd om de economie te stimuleren. Deze eerste tekenen van herstel zorgden in november wereldwijd voor een positieve stemming op de beurzen. Door de opgelopen rente is ook het opnemen van obligaties in portefeuille weer een mogelijkheid, hierbij is het kiezen van het juiste moment wel belangrijk. Stap je te vroeg in en lopen de rentes verder op dan kunnen de verliezen fors zijn. Zo was 2022 één van de slechtste jaren ooit voor obligatiebeleggers.

  Blik op de beurs juni 2022, zijn beleggers te voorzichtig?

  Beleggers maken zich zorgen over de hoge inflatie en afnemende groei. Het is de verwachting dat de groei van de wereldeconomie zal halveren van 6% in 2021 naar 3% in 2022. Minder economische groei betekent dan ook minder winstgroei. De afgelopen maanden zijn aandelen fors in waarde gedaald terwijl de winsten van bedrijven in 75% van de gevallen beter waren dan verwacht hierdoor zijn aandelen relatief goedkoper geworden. Het is echter wel van belang dat de bedrijven de winst op peil kunnen houden en de gestegen loon en energiekosten en de hogere prijs van grondstoffen kunnen doorbereken in hun producten of diensten. Dit zal weer zorgen voor een hogere inflatie. De huidige inflatie staat op een historisch hoog niveau van ruim 8%. Het is wel de verwachting dat deze in het loop van het jaar gaat afnemen, maar een inflatie van rond de 2% wat de doelstelling is van de ECB zal nog wel even op zich laten wachten.

  Blik op de beurs maart 2022, de wereld in onzekerheid

  De oorlog in de Oekraïne is de grootste op Europees grondgebied sinds de tweede wereldoorlog. De Russische president Poetin begon de invasie van de Oekraïne op 24 februari 2022. Europa stelt zich op aan de zijlijn maar steunt de Oekraïne met wapens en neemt economische sancties tegen Rusland. De belangrijkste sanctie is de gedeeltelijke uitsluiting van Russische banken van het internationale betalingsnetwerk SWIFT. Gedeeltelijk omdat de betalingen voor de levering van gas wel doorgaan. Rusland is de grootste leverancier van gas aan Europa. Het is niet uit te sluiten dat de gaskraan geheel of gedeeltelijk zal worden dichtgedraaid als reactie op deze sancties. De oorlog zal de wereldeconomie raken en de inflatie verder doen toenemen. Dit heeft gevolgen voor alle assets (obligaties, aandelen, vastgoed en grondstoffen) binnen een portefeuille.

  Blik op de beurs december 2021, zet uw vermogen aan het werk

  De nieuwe coronavariant die vanuit Zuid-Afrika zich over de wereld verspreidt zorgt voor een toegenomen onzekerheid. Verschillende landen beperken het aantal reisbewegingen en laten geen buitenlanders meer toe.
  De beurzen reageren op dezelfde manier als bij eerdere uitbraken en daalden de laatste weken fors. Een tweede punt van aandacht is de oplopende inflatie. Volgens de Europese meetmethode stegen de prijzen in Nederland
  met 5,6 procent ten opzichte van een jaar eerder. Of deze stijging tijdelijk is is afwachten maar zorgt nu al voor licht oplopende rentes. Een stijgende rente heeft een negatieve invloed op koers van obligaties.

  Blik op de beurs september 2021, zet uw vermogen aan het werk

  Met de stijgende vaccinatiegraden in de wereld is het moment nabij waarop het herstel van de wereldeconomie op volle kracht komt. Het herstel is eerder op gang gekomen dan verwacht. De beurzen lopen altijd vooruit op de economische ontwikkeling en hebben dit al in de koersen verwerkt. Veel individuele aandelen en beursindexen lieten de afgelopen periode een nieuwe “all time high” noteren.

  Blik op de beurs juni 2021, Zet uw vermogen aan het werk

  Na de vliegende start in 2021, onder aanvoering van de uitrol van de vaccinatieprogramma’s bleef de beursstijging de afgelopen maanden beperkt. De belangrijkste oorzaak hiervoor de opgelopen kapitaalmarktrente. De enorme geldhoeveelheid in combinatie met het verwachte herstel wakkerde de angst voor inflatie aan. Een rentestijging was het gevolg en zette de aandelenmarkt onder druk. Hierdoor versnelde de draai vanuit tech-aandelen naar cyclische waarden. Deze ontwikkeling is eind vorig jaar al ingezet en hierop hebben wij onze modelportefeuilles vroegtijdig aangepast.