Bel ons

040 - 222 21 12

Neem vrijblijvend contact met mij op


  Contactgegevens:

  06-40288263
  tkemps@duisenburgh.nl
  Duisenburgh Vermogensregie Kemps

  Even voorstellen: Theo Kemps

  Sinds 1998 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en help ik mensen met vraagstukken over hun vermogen. Ik heb dit gedaan in verschillende functies waaronder DSI Senior Beleggingsspecialist en de laatste jaren als teamleider beleggingen Rabobank Nederland READ Eindhoven. In 2016 ben ik gestart als partner bij Duisenburgh Vermogensregie.

  Duisenburgh Vermogensregie Kemps
  Kopersteeg 13
  5708 ZG Helmond

  Eindhoven – Helmond – Deurne – Veghel

  Vermogensregie

  De keuze voor Duisenburgh Vermogensregie geeft mij de mogelijkheid als zelfstandig ondernemer in de beleggingsdienstverlening aan de slag te gaan. Ik heb gekozen voor een onafhankelijke partij met een goede reputatie op het gebied vermogensregie, vermogensbeheer en beleggingsadvies. Deze samenwerking geeft de vrijheid om de keuzes te maken die het beste bij u passen. Uw wensen en doelstellingen staan centraal. Ik ben niet alleen uw adviseur maar ook direct belanghebbende. Uw belang is mijn belang. Beleggen draait om vertrouwen, goede research en een vermogensplan als basis. Persoonlijk contact als de markt erom vraagt of omdat dit past bij uw wensen. Ik streef naar een langdurige relatie op basis van wederzijds vertrouwen.

  Samenwerking

  Eind jaren negentig gingen de beurzen wereldwijd door “het dak” en was beleggen een “hot” onderwerp. Zelf ben ik toen besmet geraakt met het beleggingsvirus en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Deze beslissing is een van de beste uit mijn loopbaan. Het maximale rendement behalen met uw vermogen zonder daarbij de risico’s uit het oog te verliezen. U wilt zelf betrokken zijn bij de aankopen en verkopen van beleggingsfondsen en trackers.  Soms wilt u een positie innemen in een aandeel van uw eigen keuze. Ik ben uw klankbord die door de samenwerking weet of dit bij u past.

  Regio Eindhoven – Helmond – Deurne – Veghel

  Als geboren en getogen Nuenenaar heb ik afgelopen 18 jaar gewerkt in de regio Eindhoven/Helmond. Mijn relaties bevinden zich verspreid over heel Nederland waarbij de afstand voor mij persoonlijk geen probleem is, ik stap graag in de auto en bezoek u thuis of op de zaak.

  Affiniteit

  Voor mijn periode als beleggingsadviseur werkte ik bijna 10 jaar in de farmaceutische industrie en was het aanspreekpunt voor huisartsen en specialisten voor een pakket cardiovasculaire producten. Het financieel plaatje van een medisch specialist verdient extra aandacht en is nooit standaard. Door mijn ervaring met medici weet ik dit goed te plaatsen, zodat dit past in uw vermogensplan. Dit plan is de basis voor beheerportefeuille (waarbij we alles uit handen nemen) of voor een adviesportefeuille waarbij we frequent overleggen over de inhoud en u zelf invloed heeft op de keuzes.

  Als zelfstandig ondernemer heb ik een “natuurlijke” band met DGA’s en het MKB en snap ik wat u voelt en wilt bereiken. Voor ondernemers door ondernemers.

   Vastgoed

  In 2017 heb ik  de opleiding  Kandidaat Register Makelaar Taxateur succesvol afgerond en ben ik dus naast beleggingsspecialist ook makelaar. Dit is een mooie aanvulling op mijn bestaande expertise waardoor ik u ook over vastgoed nog breder kan adviseren. Wat doen we met het bedrijfspand bij bedrijfsbeëindiging of overdracht? Hoe past dit in het financiële plaatje en wat zijn de gevolgen voor de toekomst? Wilt u direct of indirect beleggen in vastgoed en wat is voor u de beste keuze? Is uw interesse gewekt of wilt u meer weten. Graag maak ik persoonlijk met u kennis en bepalen we dan of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

  Wat kunt u van mij verwachten:

  • Een professionele gesprekspartner op financieel gebied
  • Een ervaren beleggingsspecialist
  • Een persoonlijke benadering (ik ben uw vaste adviseur)
  • Onafhankelijk vermogensadvies of vermogensbeheer
  • Een breed scala aan beleggingsoplossingen (geen eigen producten)
  • Een eenduidige en transparante vergoedingsstructuur

  Onafhankelijk beleggingsadvies

  • U krijgt van mij geen omzet gedreven advies. Er geldt een strikte scheiding tussen advies en depotbank.
  • U betaalt mij voor het beleggingsadvies of voor de vermogensbeheer. Ik ontvang geen overige vergoedingen van derden.
  • Duisenburgh Vermogensregie heeft geen eigen beleggingsproducten.
  • Er bestaat geen eigendomsrelaties met banken of andere financiële instellingen.
  • Wij zijn géén bank. Samen met u selecteren wij een depotbank, waar u het beste uw rekening kunt aanhouden.

  Financieel totaaladvies van Duisenburgh

  Op basis van mijn ervaring en kennis als beleggingsadviseur adviseer ik mijn klanten. Mijn kennis van financiële planning stelt me in staat om op een breder financieel vlak uw gesprekspartner te zijn. Maar als partner van Duisenburgh Vermogensregie heeft mijn beleggingsadvies voor u nog méér waarde. Duisenburgh Vermogensregie bestaat uit een groot team van beleggingsspecialisten. Hierdoor is de continuïteit van mijn dienstverlening volledig gewaarborgd.

  Blik op de beurs december 2021, zet uw vermogen aan het werk

  De nieuwe coronavariant die vanuit Zuid-Afrika zich over de wereld verspreidt zorgt voor een toegenomen onzekerheid. Verschillende landen beperken het aantal reisbewegingen en laten geen buitenlanders meer toe.
  De beurzen reageren op dezelfde manier als bij eerdere uitbraken en daalden de laatste weken fors. Een tweede punt van aandacht is de oplopende inflatie. Volgens de Europese meetmethode stegen de prijzen in Nederland
  met 5,6 procent ten opzichte van een jaar eerder. Of deze stijging tijdelijk is is afwachten maar zorgt nu al voor licht oplopende rentes. Een stijgende rente heeft een negatieve invloed op koers van obligaties.

  Blik op de beurs september 2021, zet uw vermogen aan het werk

  Met de stijgende vaccinatiegraden in de wereld is het moment nabij waarop het herstel van de wereldeconomie op volle kracht komt. Het herstel is eerder op gang gekomen dan verwacht. De beurzen lopen altijd vooruit op de economische ontwikkeling en hebben dit al in de koersen verwerkt. Veel individuele aandelen en beursindexen lieten de afgelopen periode een nieuwe “all time high” noteren.

  Blik op de beurs juni 2021, Zet uw vermogen aan het werk

  Na de vliegende start in 2021, onder aanvoering van de uitrol van de vaccinatieprogramma’s bleef de beursstijging de afgelopen maanden beperkt. De belangrijkste oorzaak hiervoor de opgelopen kapitaalmarktrente. De enorme geldhoeveelheid in combinatie met het verwachte herstel wakkerde de angst voor inflatie aan. Een rentestijging was het gevolg en zette de aandelenmarkt onder druk. Hierdoor versnelde de draai vanuit tech-aandelen naar cyclische waarden. Deze ontwikkeling is eind vorig jaar al ingezet en hierop hebben wij onze modelportefeuilles vroegtijdig aangepast.

  Beleggen in FinTech-bedrijven: onmisbaar in de digitale wereld

  Met onze modelportefeuilles zoeken we bij Duisenburgh continu de balans tussen risico en rendement. We kijken naar de fase waarin economieën en beurzen zich bevinden, hoe de gemiddelde koerswinstverhoudingen zijn, waar risico’s te verwachten zijn en waar we kansen zien. Ook kijken we naar mondiale trends. Een belangrijke trend waar we al geruime tijd in beleggen? De opkomst van de zogenoemde FinTech-bedrijven.